Welness?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Alpbach

Ik zou graag deze zomer naar Italië rijden via Oostenrijk en was van plan om in Alpbach te stoppen en te overnachten (1 of 2 nachten). Nu vroeg ik me af of er in Alpbach of in de buurt ook ergens een goeie welness is?

Mijn vriendin zou dat nogal op prijs stellen ;-)

Go with the snow!

Is inzoomen op dat gebied in Google Maps een idee, en dan gewoon zoeken op ‘wellness’? Werkt prima geloof ik. Of via de website van het plaatselijke skigebied? Daar staan vaak ook de wellness-mogelijkheden op een rijtje.

Wij zijn vorige zomer over Sölden gereden. Daar heb je een mooie welness + hotel (aqua dome in Längenfeld) . Op de koop toe moet je niet over de Brenner, maar kun je lekker relaxed over de Timmelsjoch pas naar Italië. Gaat nog relatief snel ook. Aanradertje! in Alpbach nog niet bekend. :)

@Mattz. Deze winter ben ik in Alpbach geweest. Nu weet ik niet of er echt ter plekke sprake is van (kleinschalige) welness-faciliteiten. Maar in dit skigebied en omgeving wordt steeds reclame gemaakt voor Wasserwelt in Worgl, was ook met gratis toegang op je skipas dacht ik: http://www.woerglerwasserwelt.at/

Misschien ideetje?

...ski-addict...

Google ‘Wellness Alpbach’ geeft oa dit: http://www.alpbacherhof.at/de/p5t/wellness-und-beauty/saunaw…

Je hebt er de Wörglerwasserwelt in de buurt of ook de Erlebnistherme in Fügen. Dit zijn echter geen echte Thermen met mooie welness zoals in de Auqa Dome in het Ötztal of in Kaprun de Tauernspa.
Andere mogelijkheid; een goed Hotel met welness zoeken :-)
Zoals bijvoorbeeld Boeglerhof of Alpbacherhof.

Plaats een reactie