BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Alpe d'Huez

Reviews Alpe d'Huez

78% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.7 op basis van 3686 reviews.

  • Sterke punten: Geweldige locatie in het skigebied, gezellige après-ski en laag prijsniveau.

Wat vind jij van Alpe d'Huez?


Beoordelingen van gebruikers

  • Pistepaus
    Pistepaus 1 april 2019 · 10:18

    Zeer goed gebied voor studenten. Oké accommodaties, gezellige apres ski (FOLIE) en een gezellig uitgaansleven, weliswaar niet dicht bij elkaar. Goede pistes en goede off pistes. Voor beginners als gevorderden. Ik zou hier echter niet heengaan als gezin zijnde omdat het echt een goedkoop studentengebied is dus er best veel gedronken wordt. Ook zag ik relatief weinig skiklasjes en stelde de skischool niet heel veel voor. Frankrijk is een mooi land, alleen jammer dat er Fransen wonen. Wees dus niet verbaast dat de Fransen onvriendelijk, chagrijnig en verre van gastvrij zijn. Zo zijn ze gewoon.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast612
    Gast612 25 mei 2018 · 08:29

    Twee winterseizoenen (2-5 maanden) in Alpe d'Huez gewerkt en het verveelt niet. Veelzijdig skigebied, veel off-piste mogelijkheden bij de sablat en de pyramide. Veel zuidhellingen rond Alpe d'Huez zelf, in de warmere maanden kan je dan beter omhoog naar de Pic Blanc of richting Vaujany. Freestyle park is zeer slecht, daarvoor moet je echt naar Les Deux Alpes wat op een uur rijden is en je een dag op dezelfde skipas kan doen. Genoeg barretjes en twee discotheken, wel voornamelijk gericht op Engelsen en Fransen (verwacht geen Hollandse après-ski). Après-ski begint rond 21:00 en gaat de hele nacht door tot ongeveer 5:00. Tussen 16:00-20:00 is er niks te beleven.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast428
    Gast428 9 april 2017 · 00:18

    Een uitgebreid skigebied met heerlijke pistes voor ieders smaak en niveau. Erg leuk om te skiën! Probeer wel een minder drukke periode uit te zoeken. Toch konden wij ons niet ontdoen van het idee dat we terecht waren gekomen in een grote skicommerce: kleine accomodatie (voor de prijs we nu betaalden hebben we in Oostenrijk dubbel zoveel m2 en meer infrastructuur), prijzen om te eten en te drinken zijn een pak duurder in vergelijking met Oostenrijk. Alles was heel onpersoonlijk. Wat wel aangenaam is, is dat je er veel sneller bent, je moet tenslotte niet via "de hel van Munchen"...

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Skiklojo
    Skiklojo 28 februari 2016 · 23:05

    Mooi uitgebreid skigebied,met wel wat oudere liften. Veel diversiteit aan piste's,van ultra makkelijk naar zeer zwaar. Genoten van de Sarenne,maar die was wel een stuk korter dan dat ie vaak wordt aangegeven nml 11,4 km ipv 16 km. Wat opviel dat dit de drukste periode was,en dat er bijna geen wachttijden waren bij de liften. Goed eten op de berg,maar prijzig. Redelijke apres-ski,geen Oostenrijkse gekte,maar leuke bars,zoals de Spehre,met live muziek.Ook in het dorp is alles prijzig. Al met al een leuk dorp/gebied voor de hele familie.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Bastiaan87
    Bastiaan87 27 oktober 2015 · 10:21

    Alpe d'Huez is een mooi wintersportgebied dat voor ieder wat wils heeft. Het dorp ligt midden in het skigebied waardoor skiën tot de voordeur vrijwel altijd mogelijk is. Qua off piste mogelijkheden zijn er wel mogelijkheden, maar ze zijn niet eindeloos. Qua après-ski kan het niet tippen aan de Oostenrijkse gezelligheid (Duitse schlagers en Nederlanders die meelallen), maar voor Franse begrippen is de après ski prima.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast123
    Gast123 14 januari 2014 · 22:24

    Het was in 1 woord top! De jaarwisseling in Oz en Oisans was indrukwekkend. Zie onderstaand filmpje voor een indruk:

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 27 januari 2010 · 12:05

    Veel mogelijkheden inbegrepen in de skipas zoals 2 zwembaden (binnen/buiten), fitness, ... Het echte uitgaansleven (discotheken) is eerder beperkt, maar aan bars zeker geen gebrek!

  • Anoniem
    Anoniem 27 januari 2010 · 12:05

    Alpe d'Huez is vooral groot voor een skistation, veel winkels, veel bars/restaurants en alles is goed bereikbaar. Vriendelijke mensen en een aangename sfeer.

  • Anoniem
    Anoniem 26 februari 2008 · 15:44

    Geen apr?ski zoals in Oostenrijk. Hier zijn het voornamelijk de avonden wanneer mensen de caf?opzoeken. Veel verschillende mogelijkheden. Veel kleine caf?s (ook een Nederlands caf?maar het is er heel erg gezellig

  • Anoniem
    Anoniem 26 februari 2008 · 15:44

    Kleine appartementen. In de omgeving is voldoende te doen. Met een Visalp pas kun je gebruik maken van het buitenzwembad(zelfs bij sneeuw lekker warm), binnenzwembad, sporthal.

>