Reviews Annaberg

70% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 5.2 op basis van 3682 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol, kindvriendelijk en laag prijsniveau.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Annaberg?

Reviews van gebruikers

Gast183
21 januari 2016 · 11:11

Het gebied is erg geschikt voor families. Gezellig, goede prijzen, overzichtelijk met een mooi aantal afwisselende kilometers piste. Als familie krijg je erg veel korting op de pas van kind 2 (50%) en een gratis pas voor (in ons geval) kind 3 en 4. Als je in Annaberg verblijft lijkt het me voor minder ervaren skiers best aanpoten! De pistes zijn niet erg moeilijk maar er zijn wel een aantal verbindingen met sleepliften die stijl zijn. Ook de afdaling terug naar Annaberg is een pittige. Maar daar kun je ook met de gondel terug. Aanrader dus voor families. Als je wil stappen/feesten zit je hier niet goed!

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast029
4 maart 2015 · 14:07

Mooi en uitgestrekt skigebied. Je skiet hier eigenlijk altijd tussen de bomen. Het is geen moeilijk gebied. Een viertal zeer mooie lange afdalingen, zeker aan de kant van Gossau. Typisch dat de verbindingsliften nog sleepliften zijn, hoewel dat niet storend is aangezien er nauwelijks wachttijden zijn. Bijna overal kun je goed eten op de piste. Voor families is dit gebied zeer aan te raden.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast650
10 december 2013 · 19:50

Het gebied Annaberg (Dachstein west) is een bijzonder mooi en uitgestrekt gebied, mede hierdoor is het niet druk op de pistes. De restaurants zijn goed en niet duur. Er zit op de Annaberg een geweldig restaurant (Winterstellgut) met een ster.
Als je op zoek bent naar Apres-Ski dan moet je hier niet zijn.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring