Restaurants Arc 1600

Arc 1600 is niet het dorp van Paradiski met de meeste restaurants, maar zoals een echt vakantiedorp betaamt kun je hier prima eten. Natuurlijk hebben alle hotels hun eigen menu en restaurants, maar ook verschillende leuke restaurants zorgen ervoor dat je nooit met honger hoeft te zitten, zelfs als je zelf niet wilt koken. Een aanrader in het gebied? De Chalet D’Arcelle, een goede Savoie keuken met heerlijke wijnen.

Restaurants op de berg

De berg, dat is voor Arc 1600 het hele Paradiski. Natuurlijk is het deel van Les Arcs zelf het deel waar je het makkelijkste zult eten, want naar La Plagne blijft toch een hele reis. Omdat Arc 1600 zo dicht aan de pistes ligt zijn alle restaurants in het dorp zelfs aanraders voor als je tussendoor wilt eten. Maar ook hoger in het gebied heb je genoeg keuze, alhoewel een paar restaurants meer langs de pistes best had gekund. Maar waar je ook bent, in enkele pistes sta je weer ergens op een terras.

Restaurants in het dorp

In het dorp vind je genoeg restaurants zonder dat je bedolven wordt onder de keuze, dat houdt meteen in dat als je in een populair restaurant wilt eten dat je dan van te voren moet reserveren. De meeste restaurants hier leveren de bekende Franse skigebied-maaltijden: de Savoie keuken. Natuurlijk vind je ook de standaard snacks, pizzeria’s en restaurants met crêpes.

Prijsniveau

Frankrijk heeft een slechte naam wat betreft prijs/kwaliteit voor restaurants. Maar in Arc 1600 is het niet zo slecht als hoe veel ‘anti-Frankrijk’ wintersporters je willen doen geloven. De prijzen liggen heel normaal, en het is natuurlijk best logisch dat en restaurant boven op de berg duurder is dan een restaurant waar de vrachtwagens voor de deur kunnen stoppen.

1 pisterestaurant in Arc 1600

Chalet de l’Arcelle

4 restaurants in Arc 1600

Chez Fernand
La Malouine
Chalet de l’Arcelle
Le Cairn

Arc 1600 reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 67 skihuur winkels in Arc 1600
3
Skilessen
We hebben 29 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!