BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Aschau im Zillertal

Reviews Aschau im Zillertal

67% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.7 op basis van 3683 reviews.

 • Zwakke punten: Geen goede locatie in het skigebied, minder kindvriendelijk en weinig après-ski.

Wat vind jij van Aschau im Zillertal?


Beoordelingen van gebruikers

 • PHILIPPE WYLIN
  PHILIPPE WYLIN 3 oktober 2010 · 12:06

  Aschau in Zillertal is een rustig dorp in het midden van het Zillerteal waardoor je tal van mogelijkheden hebt qua excursie zoals bv Schwaz, Hintertux met de Tuxergletcher en de Krimml watervallen. Ideaal om te wandelen en te fietsen en uiteraard zijn camping Aufenfeld

 • roald
  roald 6 september 2009 · 16:13

  De ervaring moet eigenlijk nog komen, maar vanaf December klopt de tekst bij het dorp Aschau niet meer. Dan is er namelijk een dalafdaling vanuit het gebied Hochzillertal/Kaltenbach, naar het dorp Aschau, met een shuttlebusverbinding naar het dalstation in Kaltenbach zelf. Handig voor als je in Aschau een huisje hebt of op de camping zit...

 • Nicky
  Nicky 30 mei 2009 · 10:17

  Ik kom nu al zon 8 jaar achter elkaar in Aschau En dit jaar zal ik zeker wer gaan Want het is gewoon Prachtig!mooie loop routes Fiets Routes je licht overl dicht bij in de buurt LEkker Resterants in het dorp.

 • roald
  roald 17 september 2008 · 14:20

  Ik ben niet echt van het Nightlife, dat skiet de dag erop zo lastig, maar je hebt het daarbij ook niet in Aschau. Een leuk dorpje, paar kroegen, maar geen disco ofzo.

 • roald
  roald 17 september 2008 · 14:20

  Het is geen echt bruisend dorp. Ik kom al 16 jaar op camping Aufenfeld in Aschau, en op de camping is de sfeer prima. In de kerstperiode in het dorp ook, maar Zell en Mayrhofen zijn bruisender.

>