Après-ski Avoriaz

Wie in Avoriaz zit, laat een week de auto staan en zit een weke in hetzelfde dorp. Dit creëert automatisch een bijzondere echte wintersport sfeer. Dat maakt ook dat de sfeer elke middag en avond in de verschillende bars en uitgaans tenten gewoon heel erg leuk en gezellig is. Gezellig een biertje drinken na het skiën of boarden en een feestje bouwen is zeker mogelijk. Maar het is zeker niet een reden om naar Avoriaz af te reizen. Misschien doen zelfs Les Gets en Morzine dit beter. En met Oostenrijkse après-ski heeft het natuurlijk helemaal niets te maken.

Après-ski tot het avondeten

Genoeg terrasjes en plekken waar lekkere muziek uit de boxen schalt als je door het dorp skiet. Après-ski komt hier redelijk los, mits je zelf met een redelijke groep bent. Speciaal voor de après-ski naar Avoriaz gaan is niet verstandig maar voor het eten is het best gezellig een biertje drinken.

Après-ski na het avondeten

Na het avondeten kun je her en der wat drinken, een beetje dansen en gewoon chillen. Ook na het eten komt het après-skiën niet echt helemaal los. Maar een avondje met vrienden feesten is echt wel mogelijk. Wil je meer feest dan zit je waarschijnlijk in Morzine al beter.

4 après-ski locaties in Avoriaz

Shooters
Le Taivaillon
The Place
1 review
Le Yéti
3 reviews

3 clubs in Avoriaz

Shooters
The Wild Horse Saloon
The Place
1 review

Avoriaz reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 41 skihuur winkels in Avoriaz
3
Skilessen
We hebben 22 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!