Restaurants Avoriaz

In Avoriaz vind je in het dorp een tiental restaurants. Allemaal prima restaurants waar je de traditionele Franse wintersportkeuken vind. Alle traditionele menu’s zijn hier te vinden, de bekende nummers: tartiflette, fondue et raclette komen langs. Maar ook pizza en hamburger/frites zijn niet moeilijk om te vinden. Weinig verrassingen dus. De prijzen vallen mee in vergelijking met andere Franse gebieden in vergelijkbare ligging en setting, maar om te zeggen dat het heel erg goedkoop is, nee, dat gaat te ver.

Restaurants op de berg

Terwijl je in Avoriaz vooral te maken hebt met restaurants die in de (geslaagde) hoogbouw van het dorp verwerkt zit, zijn de restaurants op de berg van Avoriaz juist in een leuke en authentieke stijl gebouwd.
De restaurants op de piste zijn goed, prima te betalen en gezellig. Dit moet ook wel want deze pisterestaurants hebben een gedegen concurrentie van de restaurants van de nabij gelegen dorpen, waar het ook goed eten is op de pistes.

Restaurants in het dorp

Alle standaard restaurants zijn te vinden in het dorp. Je zult hier geen Michelin-sterren vinden maar prima eten kun je zeker in Avoriaz. Goede voedzame maaltijden voor een prima prijs. De restaurants zijn niet heel erg duur als je bedenkt dat je in dit dorp weinig andere kanten op kan en er dus niet bar veel concurrentie is. Maar echt goedkoop zijn de prijzen ook niet, en daarmee duurder dan de omliggende dorpen in de Portes du Soleil.

11 pisterestaurants in Avoriaz

Le Pas du Lac
Refuge l'Abricotine
La Pomme de Pin
Le Refuge des Brochaux
Alpage de Séraussaix
Le Pas De Chavanette
La Ferme des Lindarets
Les Marmottes
Les Portes du Soleil
Mamo's Café
Les Barmettes
1 review

17 restaurants in Avoriaz

Le Bistro
La Taniere
La Poya
Chez Flo
Le Taivaillon
Au Briska
The Wild Horse Saloon
Les Fontaines Blanches
Le 155 Steak House
Les Rhodos
La Ferme des Lindarets
La Reserve
Le Yéti
3 reviews
Les Intrêts
Changabang
1 review
Chez L'envers
Le Lodge

Avoriaz reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 41 skihuur winkels in Avoriaz
3
Skilessen
We hebben 22 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!