Hotels Bartholomäberg

Bartholomäberg is het zonneterras van het Montafon. Nergens in het dal schijnt de zon vaker dan in dit op 1067 meter hoogte gelegen dorp. Of dorp… Bartholomäberg bestaat uit drie kernen (Innerberg, Gantschier en Jetztmunt) die verspreid over de alm liggen. En in die kernen liggen een aantal hotels. Het feit dat Bartholomäberg geen direct toegang heeft tot een skigebied, zorgt ervoor dat het bij de echte fanatieke wintersporters minder populair.

Prijsniveau

Bartholomäberg is een paradijs voor wintersporters die ervan houden om heerlijk te wandelen. Er liggen veel wandelpaden in de sneeuw. Combineer dat met de vele zonne-uren en je begrijpt dat ook Bartholomäberg z’n eigen publiek trekt. De prijzen van de hotels zijn dan ook wel vergelijkbaar met andere dorpen in het Montafon.

Tips

Als je iedere dag op de ski’s of je snowboard wilt staan, dan is Bartholomäberg niet de meest ideale bestemming. Je zal iedere dag een stuk met de auto of de skibus moeten rijden. Wil je echter gewoon genieten van een heerlijke wintervakantie? Dan is een hotel in Bartholomäberg een prima keuze.

Zoek met uitgebreide filters
hotelHotel Bergerhof
Fantastisch
4x bekeken
9
  • Bartholomäberg
  • 250m van het centrum Bartholomäberg
  • 2.0km tot skilift Hochjochbahn
Details
ontbijt1 slaapkamer (22m²)
€1686
(€843 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)