Reviews Berwang

88% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.5 op basis van 40 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol en kindvriendelijk.

Wat vind jij van Berwang?

Reviews van gebruikers

Gast149
27 januari 2020 · 17:53

Heerlijk skigebied

Snowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast228
1 juni 2019 · 20:42

Mooie omgeving met mooie pistes voor met name gezinnen of gewoon lekker op de latten zonder gedoe! Apres-ski is eigenlijk niet veel.
Leuk en gezellig dorp. En ja wat ook lekker is, is afstand. O ja, nagenoeg sneeuwzekere omgeving!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast096
4 februari 2019 · 07:32

Het is fijn thuiskomen hier. De rust is een weldaad, ondanks de beperktere mogelijkheden vermaak ik mij prima. Het gevoel zegt me vele malen meer dan het aantal pistekilometers verderop in Oostenrijk en de bijbehorende massa.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast393
15 december 2018 · 18:36

Top voor n beginner!

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring
VanRoyal
22 maart 2016 · 15:10

Over het dorp zelf kan ik niets zeggen, maar het gebied zelf is voor snowboarders in ieder geval niet geschikt. De pistes zijn op een onlogische manier verbonden door sleepliften en heel veel paden / skiwegen.

Komend vanaf Bichlbach leek het ons leuk om naar de overkant (Rinnen) te gaan, volgens de pistekaart waren daar een aantal rode pistes. Om er te komen moet je een aantal sleepliften nemen, waaronder de lange Thanellerkarlift. Dat dit nog geen stoeltjeslift is is onbegrijpelijk. Daarna moet je een pad van ruim een kilometer nemen en de laatste 150 meter lopen naar een oude 2 persoonslift.

Na die tocht was ik het eigenlijk al zat en wilde ik zo snel mogelijk weg, aangezien een nieuwe blik op de pistekaart voor de terugweg meer van dit soort ongein voorspelde. Het idee was om de (ski)bus in Rinnen te nemen, maar die rijdt op zondag blijkbaar niet. De onbehulpzame kassamedewerker / liftbediende liet ons eerst helemaal naar de halte lopen zodat we daar zelf achter kon komen. Je zou verwachten dat hij me dat toch wel kon vertellen toen ik vroeg waar ik de bus kon nemen naar Berwang.

Om weer terug te komen vanuit Rinnen in Berwang / Bichlbach ging de tocht als volgt:

Sleepliftje (Rinnerlift) omhoog, pad naar Panoramabahn Rastkopf (2p lift), Panoramabahn omhoog, afdaling tot net voor het einde en daar een pad nemen om weer richting Berwang te gaan. Daar weer een korte sleeplift (Mooslift) nemen om vervolgens weer een pad te kunnen volgen naar de Thanellerkarlift (sleeplift). Vervolgens een afdaling nemen die weer overging in een pad om bij de Egghoff Sun Jet te komen. Deze omhoog nemen om vervolgens weer een klein stukje af te dalen naar de Sonnalmbahn. De afdaling naar Bichlbach was dan wel weer een verademing t.o.v. de pistes en infrastructuur in Berwang.

Er wordt geadviseerd met 35 km piste, maar als je alle paden / skiwegen niet meetelt blijven er maar een paar echte pistes over. Snowboarders (en skiërs die van meer dan alleen skiwegen / paden houden) zou ik dan ook adviseren om Berwang over te slaan.

Met partnerSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast451
13 april 2015 · 22:31

Aardig gebied. Leuke plek voor vakantie met kleinere kinderen. Sneeuwzeker. Fernpas geeft wel flinke files in vakantietijd.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast36826 februari 2015 · 14:28

Vanuit Lermoos een dagje geskied in Berwang. Mooie omgeving en gezellig dorp met een paar leuke pistes. Groot minpunt vind ik de liftinfrastructuur. Trage stoeltjesliften en meerdere sleepliften die je niet kunt mijden. Hierdoor zit je in verhouding veel in een skilift of sta je hierop te wachten. Piste en lift bij Bichlbach zijn wel erg mooi.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast651
5 november 2014 · 14:35

gezellig klein dorpje met toch verrassende en uitdagende pistes vooral aan de kant van Rinnen. Tip: kögele hutte

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast492
28 februari 2014 · 20:17

Vorig jaar in berwang geweest, erg laat in t seizoen, laatste week geloof ik. Eind maart tot 3 april ofzo. Was erg weinig te doen meer, geen tentjes en restaurantjes meer open, heel erg rustig in dorp. Geen apres ski. De ski bussen reden zelfs niet meer dus konden ook niet naar andere plaatsjes (alleen maar bichelbach skien was wel leuk)was al gauw op dit gebied uitgekeken namelijk (ski al sinds me 3e en meestal in grote gebieden als wilder kaiser brixental en zillertal), dan is dit toch wel wat anders… De sneeuw was opzich nog best wel te doen, voor zo laat in t seizoen april al… Alleen smiddags pappig beneden bij dal afdaling.
Voor beginnende skiër en gezinnen prima gebied maar zou wel in t seizoen gaan en niet meer midden eind maart want dan is t echt behoorlijk dood daar. Niets te doen in dorp. Zeker niets voor jongeren als ik (22).

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast294
6 januari 2014 · 12:27
  • Sfeervol en rustig dorpje
  • Sneeuwzeker
  • Ideaal voor families
  • Lekkere en betaalbare eetgelegenheden
  • Verbindingen zijn matig en maken het gebied erg onoverzichtelijk (je moet om van ‘Panoramabahn rastkopf’ naar Bichlbach te komen vier liften, waaronder twee sleepliften nemen)
  • De rij voor de ‘thanellerkarlift’ is vaak veel te lang, en dat is zonde want de piste ernaast is wel mooi, dit moet een stoeltjeslift worden
  • Weinig hoogteverschillen
Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast627
16 maart 2013 · 17:48

We zijn de tweede week van maart wezen skiën in Berwang en het is ons erg goed bevallen. Wij zijn beginners (hebben misschien voor deze vakantie een dag of vijf op de ski’s gestaan) en dit gebied bleek een goede keus.

Veel makkelijke blauwe pistes, van mooi breed tot leuke bospaden, maar ook wel pittige blauwe pistes (die soms lastiger waren dan de rode pistes in Ehrwald). Deze pistes waren op de kaart blauw, maar werden door onze skileraar steevast rood genoemd (voorbeeld het bovenste stuk bij de Thannelerkarlift).

Het dorp zelf is klein, met weinig vertier. Er zijn een paar barretjes en wat meer restaurants.

Pluspunten: relatief makkelijke pistes, zeer overzichtelijk gebied, genoeg plaats in de restaurants op de piste (maar we waren buiten de schoolvakanties), zeer goed te bereiken vanuit Nederland en andere gebieden op rij-afstand (Ehrwald/Lermoos).

Minpunten: De pistes zijn niet duidelijk aangegeven. Wel de randen, maar waar je in de meeste gebieden goede wegwijzers hebt (incl pistekleur/nrs), mistte dat hier. Maar dat is in zo’n klein en overzichtelijk gebied geen ramp.

Met partnerSkiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast604
15 maart 2013 · 23:18

Berwang is een schitterend pittoresk dorpje, prachtig gelegen in het dal en omring door besneeuwde bergen. Wij zaten in Alpenrose. Fijn dat piste, skischool en skilift met de voet te bereiken zijn.

Het aantal pistes is niet heel groot. Kilometersvreters hebben hier weinig te zoeken. Beginners des te meer. Mijn vriendin ging voor het eerst. De lessen bevielen goed. Ik vond het fijn dat door het kleine ski gebied ik haar best vaak tegenkwam tijdens haar les. Leuk!

Tot mijn verrassing was er een obstacle parc met drie stevige schansen, vier dikke boxen en drie kleine boxen. Hier komt ik lekker m’n snowboard trucjes oefenen.

De mensen in de restaurants waren aardig. En dat prijzen schappelijk.

Al met al een top week. Ik zou dit aan iedereen die niet perse 100km piste nodig heeft aanbevelen. De belangrijkste redenen zijn het lekkere eten, het prachtige dorp, de overzichtelijke pistes en het feit dat alles met de voet te bereiken was.

Met partnerSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast780
24 februari 2013 · 09:10

Een prachtig en vriendelijk skidorp. Voor alle ski niveau’s voldoende uitdaging. De pistes bij rinnen zijn meer voor gevorderden. Voor families is dit een heel goed gebied. Tip: kies voor een hotel.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast387
11 februari 2013 · 13:29

Leuk gebied, weinig spanning!! Met kleine krachtsinspanning heb je het gebied in een ochtendje afgewerkt. Daarentegen vinden wij het fantastich voor de kinderen. Zitten daar vanaf 3 jaar al in een klasje en zijn inmiddels 9 jaar en kunnen zeer behoorlijk uit de voeten. Voordeel van Berwang vind ik dat je ze (inmiddels) vrij kan laten gaan zonder de kans te lopen dat je ze niet meer ziet. In de grotere gebieden zoals Solden en Hinterglemm zou ik ze niet alleen op pad laten gaan. Hier dus wel en ze vinden het heerlijk. Al met al zal ik als ze ouder worden zeker gaan switchen naar uitgebreider gebied, maar voor de eerste jaren is het perfect geweest!!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast351
6 februari 2013 · 11:40

Berwang ligt in een kommetje tussen mooie hoge bergen. In de winter echt een droom. Vaak heel zonnig en door de relatief hoge ligging vaak zonniger dan de ‘beneden’ liggende dorpjes. Zelfs beginnende skieers of boarders kunnen een leuk tochtje maken. Verschillende liften- blauwe afdalingen zijn met elkaar verbonden. Om echte tochten te maken en voor zwartepiste skiers/boarders is Berwang minder geschikt! Zij kunnen volgens mij wel in de buurt terecht. Ook voor loipen en winterwandelen kun je beter ergens anders heen. Er zijn 3 mooie (korte) winterwandelingen vanuit het dorpje. Overnachtingsmogelijkheden zijn er te over, van super luxe tot eenvoudige pensionnetjes. Ook voor wat betreft eten zijn er diverse mogelijkheden, waaronder een weinstube en conditorei. Gasthoven te over waar heerlijk Oostenrijks eten wordt geserveerd. Er zijn twee kleine supermarktjes. Vanuit Nederland is Berwang heel makkelijk aan te rijden. Je hoeft maar een klein stukje door de bergen en je hebt GEEN vignet nodig! Wij zijn nu een paar keer geweest en hebben het er elke keer heerlijk gehad.

Met partnerSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast925
3 januari 2013 · 14:01

fijne ski vakantie gehad met de kerst. Skischool erg goed. Met Nederlands sprekende leraren. Mooi overzichtelijk gebiedje. Groot genoeg voor onze kinderen.

Met vriendenSkiër
chandler
10 december 2012 · 18:48

Hier kun je dus niet snowboarden ???
Verder is het dorpje klimatologisch een hel.

De ene dag sneeuw, dan veel te warm, dan regen , weer regen alles groen, dan weer sneeuw.

Ik vraag me af wie hier op wintersport gaat.

Voor snowboarders een " NO-GO-Area "…

…snap niet hoe ik er terecht kwam…

Met familieSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Antoine
7 december 2012 · 10:49

eerste echte weekje skien hier meegemaakt.
Vanuit Utrecht makkelijk aan te rijden, bestaat alleen nog wat discussie of vignet nog nodig is (volgens mij niet).

Hotel Thannelerhof op een weg na direct aan de piste. Petra zorgt iedere dag voor heerlijk ontbijt, dat zowel buffet is maar ze maakt graag een speciaal eitje voor je klaar. Daarnaast verzorgd ze prima de kamers waarbij iedere dag je kussens een ander kunstwerkje worden (hartje, zwaan, waterdruppel, …, …). Het bed zelf was te hard voor mijn gevoel, maar na een dag skien (zeker als het je eerste jaar is) even van het uitzicht op het dorp genieten vanaf je balkon en dan slaap je toch wel.

Het gebied van Berwang zelf is voor een paar dagen prima en voor beginneling kom je met wat zenuwen ook aardig op en neer. Wij hebben zelf ook Ehrwald gedaan, wat ik persoonlijk prettiger skien vond.

De skishow (dinsdagavond of zo?!) zit leuk in elkaar en je mag zelfs op de bully zitten. heerlijk om de noeste arbeiders ook even in het maanlicht gezet te zien (zonnetje schijnt natuurlijk nie 's avonds).

Qua eten is er volgens mij wel voldoende te vinden, wij hadden avondeten incl bij het mega grote familiehotel (die op mijn verjaardag met een megabak toetje aankwamen. Helaas zat er toen al een toetje van het buffet in, maar het extra was een aangename en plezierige verrassing).

Met partnerSkiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast185
29 november 2012 · 19:42

Wij komen er al meer dan 25 jaar met een bus vol vrienden, familie en bekenden. Heerlijk dorpje, lekker eten voor weinig, zonneterrasjes zijn goed te vinden. Ski niveau, voor kinderen en half gevorderden. Mooie natuur, prachtige wandelplekken , goede ski school. Hotels perfect. Wij zitten zelf alttijd in Hotel Thaneller in Rinnen net buiten Berwang. Schatten van dorpsbewoners, hebben alles voor je over ! Echt ieder jaar weer een droom !

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Fokke van der Bij
4 maart 2012 · 08:32

Wij zijn met onze oudste zoon en 2 kleinkinderen voor het eerst met de voorjaars vakantie in Berwang geweest. De kleinkinderen van 3 en 6 jaar op ski les. Op de laatste dag allemaal een gouden medaille en een mooie oorkonde. Berwang ligt hoog in de bergen in een prachtige omgeving met heel veel sneeuw. Wil je echt lange trajecten langlaufen, ga dan met de bus of skilift naar het nabij gelegen Bichlbach. Hier liggen prachtige loipes. Wij hebben 7 nachten doorgebracht in Haus Daheim van de fam. Kranzler. Geweldige mensen en een super ontbijt iedere morgen. Wij hebben veel gewandeld en genoten van de schitterende omgeving. Vooral voor gezinnen met kinderen een echte aanrader.

Bianca vermeij-den Reijer3 januari 2012 · 15:37

Wij komen al jaren in Berwang, het is er zeer gezellig en gemoedelijk.
Dit jaar nemen we onze kinderen en kleinkinderen mee…op een hopelijk leuk skivankantie.
We zijn al een bekend gezicht in Berwang…
OOk leuk om te doen is eten in de Iglo,en dan na het eten met een slee naar beneden, altijd weer lachen.

Frits en Bea Horstman
30 maart 2011 · 23:41

12-19 februari 2011

wij waren er voor de eerst keer hebben veel ski gebieden gehad in oostenrijk (10) maar deze is het voor ons.
hotel aan de piste, mooie vlakke pistes. de rust zowel op de piste"s waren soms alleen op de mooie pistes door het bos als in het dorp sprak ons erg aan.
komen zeker volgend jaar terug.

m.v.groeten.

Frits en Bea

Hermien Doff
3 maart 2011 · 14:39

Zijn in de voorjaarsvakantie met kinderen en kleinkinderen voor het eerst in Berwang wezen skien en we hebben allemaal heel erg genoten. Alle ingredienten voor een mooie vakantie waren aanwezig: volop verse sneeuw, prachtig zonnig weer en een gezellige, gemoedelijke sfeer. Gaan zeker nog een keer terug!

jan Helvensteijn3 januari 2011 · 12:15

geweldige omgeving en een uitstekend hotel. zowel in de zomer a;s in de winter, zee rustig en met de auto makkelijk nog even naar de zuggspitse, ook lermoos is vlakbij om even te winkelen

Johan + Antsje Weber
15 november 2010 · 17:07

Wij gaan aankomend jaar voor de 3e keer naar Berwang dus dat zegt genoeg neem ik aan! wij skién niet maar wandelen, nordic walking, maar we genieten elke dag weer opnieuw zitten in de Tanellerhof zeer eenvoudig slapen+ontbijt prima daar, kamers kunnen opgeknapt worden bedden ook verouderd,groot verschil met het moederbedrijf de Kaiserhof, daar gaan we elke avond heen voor het diner kleine wandeling maar romantisch,in de bar doen wij koffie en een slaapmutsje, rond 22.30 wandelen we weer terug tijd voor slapen gaan. We verheugen ons nu alweer!!! Personeel worden intussen oude bekenden.

David de rijcke
29 oktober 2010 · 22:58

Absoluut een aanrader, we komen hier nu al 5 jaar en gaan dit jaar uiteraard weer.
berwang is supersneeuwzeker en sommige jaren lag er wel 260 cm sneeuw!!!
Er heerst een gezellige gastvrije sfeer en iedereen is erg behulpzaam.
De liften zijn modern en er is voldoende capaciteit.
Er zijn voldoende piste restaurants om tussen de middag en savinds lekker te eten voor weinig geld. (met zn vijven 30,-)
pistes zijn van superkwaliteit en de prijs van de skikaarten zijn ook niet hoog.
Ik ben ook wel in andere gebieden geweest en ik heb in mn hele leven nog nooit zo’n mooi wintersportdorp gezien.
Er is alleen een nadeel: het is lastig om een plekje in een hotel of appartement te verkrijgen, want er komen elk jaar weer dezelfde stamgasten en sommige stamgasten komen hier al 30 jaar en die hebben altijd voorrang.
dus als je hier heen wilt dan minimaal 1 jaar van te voren boeken.
maar het is de moeite meer dan waard, superskigebied, een goede skischool, goede restaurants, hotels en appartementen en niet duur…
absoluut een aanrader dus

Admiraal
13 maart 2010 · 11:41

We zijn een langweekend naar Berwang geweest. Erg leuk gebied. Genoeg pistes(bauw/rood) om je te vermaken. Je hebt ook de mogelijkheid om naar Erhwald, Lermoos, Zugpiste te gaan om daar pistes te pakken, met auto of bus bereikbaar. We zaten in Hotel Kaiserhof. Super hotel en zeer kindvriendelijk. Het hotel is wel groot, maar de kwalitiet is erg goed.

ronnie
6 maart 2010 · 16:09

het gebied berwang is leuk voor beginners en middel ski ers als je met de auto bent dan pak je de andere gebieden mee.in zuspietzen gebied lijkt het klein gebied .maar je kunt daar de hele dag rond racen… echt een aanrader.in lermoos is het leuk voor de kids boven in allemaal fun banen.alles bij elkaar is het top week voor ons geweest.bijna geen klachten…ps het internet komt nog uit de oertijd pffp gr ronnie en maurice

Antsje
25 januari 2010 · 21:24

Leuk klein dorp, lekker direct vanuit het dorp de piste op.Wij logeerden in het landhotel Tannellerhof,aan het begin van de piste,alleen het hotel wel een schril contrast met het moederhotel de kaisershof, dekamers zeer sober,ontbijt zowel diner uitstekend.

Harold M
14 januari 2010 · 10:46

Een perfect skidorp, in mijn ogen: alles dicht bij de piste. Zeer vriendelijke mensen met zeer veel aandacht voor de kinderen. Restaurants zijn er voldoende, met goede kwaliteit. Ieder jaar wordt er hard gewerkt om alles perfect in orde te brengen voor haar (tijdelijke) bewoners in dit normaal erg rustig dorp. Een geweldig en zeker niet te druk skidorp voor de beginnend en wat gevorderde skier.

super!
24 mei 2009 · 08:57

ik ga al naar berwang van toen ik nog bij mama in de buik zat!
we gaan er elk jaar naar toe en de mensen kennen ons alllemaal!
ze zijn super gastvrij!
ik hou van berwang!

Weber-de Vries
14 april 2009 · 21:18

Mooi skigebied, lieflijk niet beangstigend het dorp is te overzien klein en intiem je voeld je er direct thuis.Vanuit het hotel zit je dicht bij het skigebied je kunt het hotel haast binnen skieen. Wij waren nog nooit eerder naar de wintersport geweest maar hebben genoten ondanks dat wij niet skieen,maar je kunt er heerlijk wandelen en dorpjes rondom Berwang bezoeken.
In een woord het was heerlijk!

G. Delis
24 maart 2009 · 14:15

Zeer eens met de heer Stigt. Dit jaar met 16 man voor de tweede maal naar Berwang geweest. Het skigebied in Berwang en omliggende plaatsen is zeer geschikt voor kinderen en beginners. Als je een bruisend nachtleven en apresski verwacht moet je niet in Berwang zijn. Gezellig nazitten op terras of in het cafe is echter heel goed mogelijk. Een aanrader is om met dezelfde skipas de omliggende skigebieden te bezoeken. Wij zijn bijvoorbeeld naar de Zugspitze geweest. Fenomenale vergezichten bij zonnige weersomstandigheden. Ook het skigebied in Ehrwald is zeer de moeite waard. Langere afdalingen dan in Berwang. Komen zeker nog eens een keer terug.

J. Stigt
24 maart 2009 · 11:13

Het was voor ons ruim 18 jaar terug dat we voor het laatst op winterspoort waren geweest. Nu onze zoon 7 jaar is, wilden wij wederom op wintersport. Wij zijn op aanbeveling naar Berwang getrokken. Dit bleek een uitstekende keus te zijn. Ons kind heeft perfect leren skien. De skileraares sprak zelfs een beetje Nederlands. Voor ons waren de pistes ruim voldoende omdat het voor ons ook 18 jaar geleden was dat we hebben geskied. Ik ga volgen jaar zeker terug naar Berwang, want voor de kinderen is het een uitstekend gebied en voor ons als beginners ook.

Jeroen
14 februari 2009 · 17:58

Wij zijn al voor het 4e jaar naar Berwang geweest. Leuk plaatsje, echt iets voor gezinnen met jonge kinderen. Skischool is heel goed en het appartement bevalt ons ook nog steeds. We lopen naar buiten en 200 mtr verder zijn de liften

jansen R13 januari 2009 · 14:16

ook wij waren overboekt door een lekkage een goedkope smoes een week voor dat wij moesten gaan dan een hotel aanbieden een kwartier van Bergwang noe mooi niet bedankt vrijuit voor het pesten van de vakantie

jansen13 januari 2009 · 14:13

jammer dat ons hotel was overboekt je zou denken hoe kan dit maar het is zo wij zouden naar keiserhof zijn gegaan mmar het was overboekt dus hier nooi meer naar toe dan toch maar naar een grotere paats

dupree
21 december 2008 · 12:19

IN BERWANG KOMEN WIJ AL 32 JAAR EN NOG STEEDS MET VEEL PLEZIER LANDHAUS BRITTA IS ONS ADRES WAAR WE LOGEREN. DER LADEN MIT PIFF IS TOP, ETEN BIJ ROBERT GASTHAUS ROTENSTEIN KLEINSTOCKACH TUSSEN BICHELBACH EN BERWANG WAAR DE CHEFIN NOG ZELF IN DE KEUKEN STAAT.

DHjansen
7 december 2008 · 12:15

wij gaan met de feestdagen met onze zoon en zchoondochten en ons kleinkind het is weer een feest om daar te wandelen en te genieten van de sneeuw en te skien het hotel is super keiserhof lekker aan de piste

janine borgerink-bonthuis
15 april 2008 · 14:09

het is ons altijd goed bevallen in wengele.
ik ben in de zomer geweest en winter en altijd naar ons gezin gehad en altijd een goed penson in wengele gehad. van paule en peter zots

anoniem
21 maart 2008 · 13:06

Gezellig klein dorp, leuke pistes, voor een ervaren skier is er geen uitdaging en ben je er snel uitgekeen.
Jammer dat er nog veel oude liften zijn, niet meer van deze tijd. Horen zeggen dat sommige liften van hotels zijn!!!

anoniem
19 maart 2008 · 12:29

Leuk dorp,gezellig ook naar Lermoos geweest veel feestende Hollanders, klein ski gebied, daar ben je snel klaar. Ook Berwang is klein als je Frankrijk gewend bent, een paar liften dicht, waarom !!! Sneeuw was er volop. Nog veel ankerliften niet echt meer van deze tijd. De prijzen voor uit eten gaan zijn oke.
De supermarkt is heeelll klein, en mag best wat langer open zijn.
Na een paar dagen hadden we het wel gezien, zeker als ervaren skier ben je zo klaar. Voor gezinnen met kinderen ideaal.

Heidy
9 maart 2008 · 21:59

Een mooie, grote "BOBO" skischool, met veel faciliteiten en bijzonder aardige skileraressen. Ook leuk voor de kinderen is aan het einde van de dag (skiles) dansen met BOBO de pinguin. De skischool ligt op het niveau van het dorp, dus je loopt zo naar de piste, zonder eerst een gondel en/of lift te moeten nemen, ideaal!

Gino20 januari 2008 · 14:09

Is er een beetje een goed funpark in berwang zelf ik weet wel dat erhwald en zugspitze enzo wel funparken hebben maar in berwang zelf is er daar ook 1? en wat staat er allemaal?

Ren?it Nunspeet
15 januari 2008 · 22:36

Het is een leuk, gezellig en gemoedelijk dorp. Faciliteiten voldoende, al is de apr?ski mogelijkheid matig. Het dorp zelf is niet druk, ook is er weinig verkeer, dus je kunt lekker rustig door het dorp lopen. Tijdens de jaarwisseling was het heerlijk, mooi vuurwerk en prima sfeer. En natuurlijk prima en voldoende sneeuw…

R Arnts
2 januari 2008 · 20:13

Een rustig familiedorpje met vele restaurantjes waar je lekker kunt eten. Zoals bij de Muldenlift bij herr Maier en ook de warmflasche is aan te bevelen. Voor een lekkere barbecue kan men bij het Jagerhaus terecht, waarna je naar beneden kunt rodelen.