Reviews Bichlbach

% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.7 op basis van 6 beoordelingen.

Sterke punten: Laag prijsniveau en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Bichlbach?

Reviews van gebruikers

Leo
27 november 2010 · 19:54

Zijn al diverse keren in Bichlbach geweest,zowel in de winter als in de zomer.
Bij Maria Wacker (haus Almrauch)perfecte gastvrouw en zeer hartelijk. in de zomer kun je heerlijk wandelenen of met de auto/motor mooie rijtouren maken.
In de winter,voor skieers die niet van lange wachttijden houden een tip, De kleine skipiste ligt tegen het dorp aan en is makkelijk te voet te bereiken.
Vandaar uit kun je met de lift naar het skigebiet Berwang,waar Oostenrijk Oostenrijk is zoals men het zich voorsteld.
heel erg gezellig,knus en mooie bergen.De restaurants in de omgeving hebben we alle gehad,en ik moet zeggen overal prima eten.
het leukste restaurant vindt ik de Roten Stern in Bichlbachle,een klein dorpje tussen Bichlbach en Berwang.een klein en smal weggetje de berg op,heerlijk en spannend.
In Februari 2011 gaan we weer een week.
Joepie…

Wim + Leontine van Raaij
1 januari 2009 · 15:07

Al 30 jaar komen we in Bichlbach. We voelen ons er thuis.Onze kinderen hebben er skien geleerd en nu komen ze met hun kinderen naar dit dorpje.
We hebben er leuke mensen ontmoet waar we mee skien,lekker eten en bridgen. Altijd gezellig.

Wim + Leontine van Raaij
1 januari 2009 · 14:57

Dertig jaar geleden bezochten wij Bichlbach als wintersporters. Voor onze twee kinderen was het ideaal om skien te leren. Wij komen er nog steeds,steeds in hetzelfde pension. We voelen het iedere keer als thuis komen. Al 15 jaar nu ontmoeten we daar veel vrienden en gaan met hen in de omgeving skien. 's Avonds een kaartje leggen en ergens uit eten in een restaurant in Bichlbach.
Onze kinderen komen er ook weer terug met hun kinderen.
De sfeer is al die jaren niet veranderd.

Fred en Marja
2 juli 2008 · 21:38

Een mooi appartement, lekker schoon en van alle gemakken voorzien, vrij nieuw allemaal. Dorp is klein en zeer rustig - vonden wij wel lekker - je hoort alleen af en toe de kerkklok en de hoorn van een trein in de verte. Ligt vlakbij Lermoos en Ehrwald…iets grotere plaatsen met meer winkels. Het is ons erg goed bevallen. Nu hadden wij ook uitgelezen weer van 20-28 juni 2008 op ? dag met bewolking na alle dagen volop zon en op de 30 graden en dat scheelt ook veel natuurlijk. Een aanrader voor natuurliefhebbers, wandelaars, liefhebbers van bergen en bossen en 's avonds lekker je rust in dit mooie onderkomen.

mariska
28 december 2007 · 09:52

De accomodaties zijn echt super in dit dorp. Omdat het nog een klein dorpje is met weinig apres-ski en faciliteiten, zijn de accomodaties vaak in familie bezit en werkelijk in uitmuntende staat. Wij verblijven zelf al jaren bij de fam. Hechenberger, bij de ene of bij de andere zoon. Hechenbergerhof is van zoon Dietmar en zijn ouders en dit zijn prachtige, enorm ruime appartementen. De vrouw des huizes doet er werkelijk alles aan je het naar je zin te maken! Wat een enorm lief en betrokken familie is dit!
De andere accomodatie ligt aan de overkant, heet Sonn-Alm en is van de andere broer en zijn familie. Hier zit ook het restaurant bij, wat echt heerlijk eten serveert.
Hierbij ook weer prachtige appartementen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het voordeel van verblijven bij deze broer is dat je halfpension bij kan boeken. Wij gaan 12 januari 2008 twee weken in een drie kamer appartement, met twee volwassenen onze dochter van bijna 3 en onze hond, voor 1400,- incl. halfpension. Waar kan je voor dat geld nog verblijven in zo’n kwalitatief goed complex.
Er zit een sauna bij, een speelkamer, verleen van sleeen, mountainbikes kostenloos etc. Werkelijk top voor degene die van goede gastronomie en Oostenrijkse kneuterigheid houdt!

mariska
28 december 2007 · 09:37

Geweldig dorp met een directe (!!) nieuwe liftverbinding naar Berwang. Een hypermoderne stoeltjes/cabinelift, splinternieuw.
Dit dorp is echt zo’n pareltje in het enorm dure en drukker wordende Oostenrijk. Enorm gastvrije mensen, iedereen groet je en zegt goedendag als je ergens vertrekt, melkbussen langs de weg, verlaten almen, schattige boerderijen en dito boerenfamilies. Wij komen hier in de zomer om te mountainbiken en in de winter om te skien, soms wel vier keer per jaar. Wij zijn verkocht!!!
Als je een mooie accomodatie voor een zachte prijs zoekt in een leuk gebied met voor ieder iets wils, dan moet je hier eens komen kijken. Dit is geen gebied voor de cracks, daarvoor is het niet geschikt omdat het niet aaneengesloten is. Maar als je puur een recreatieve skier bent die meer van de omgeving geniet en van pure gastronomie, dan ben je hier zeker op je plek. Nix geen nouveau riche of lallende jongeren, maar goudeerlijke pure boerengezelligheid! Oostenrijk op zijn best!