Reviews Bolsterlang

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.8 op basis van 8 beoordelingen.

Sterke punten: Kindvriendelijk, goede locatie in het skigebied, goedkoop en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Bolsterlang?

Reviews van gebruikers

Gast757
29 februari 2020 · 20:16

Charmant dorpje, perfect voor families met kleine kinderen. Mooie omgeving. In het nabijgelegen Fischen is een supermarkt, daar kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Als ervaren skiër/snowboarder kom je niet aan je trekken, daar is het gebied te klein voor. Maar voor een familievakantie waarbij de kinderen nog moeten leren skiën, is het ideaal. Betaalbaar en heel gastvrij!

Met familieSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast621
23 februari 2020 · 20:17

Top plek, betaalbaar, weinig apres-ski

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Lieqje
1 februari 2019 · 22:05

Leuk klein skigebied voor short ski. Dagje Bolsterlang, dagje Ifen en een dag Oberstdorf. Zijn hier een keer met Kerst geweest. Er lag toen bijna geen sneeuw. Prachtige wandelingen gemaakt, geshopt in Oberstdorf en heerlijk gezwommen in het zwemparadijs in Sonthofen. Een andere keer met Oud en nieuw en veel sneeuw. Zeer gemakkelijk aan te raden vanuit Nederland.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast777
23 februari 2015 · 15:31

Met regelmaat hier te vinden vanwege een appartement in Bolsterlang. Het gebied is klein en fijn. Erg overzichtelijk en daardoor ook ideaal voor de kleintjes. Skischolen genoeg met vriendelijke mensen. Sinds begin 2014 een 6 persoon stoeltjes lift naar de punt van de berg. Hierdoor is de wachttijd erg afgenomen! Vlakbij ligt Ofterschwang (5 minuten rijden) met heel veel mogelijkheden!

Met familieSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast501
17 februari 2013 · 21:16

Wij hebben dit skigebied gekozen omdat dit een niet te groot maar ook rustig gebied zou zijn. Wij waren er in de eerste week van de carnavalsvakantie en hebben het prima gehad. Alleen de wachttijden waren wel heel erg lang. Zeker als je eerst je kinderen op skiles moet doen en via de dorpslift naar de gondel moet duurde het soms wel 1½ uur om boven te komen. Verder prima pistes. Wij hadden een appertement in Gundelsberg, 2 km van Bolsterlang, Super!

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast369
17 februari 2013 · 14:36

Klein skigebied, maar erg geschikt voor families. Skischolen onder in het dorp. Nadeel is dat men alleen Duits spreekt, maar goed het is tenslotte Duitsland. Pistes zijn best aardig en je kunt lekker skiën als je het niet erg vindt om regelmatig dezelfde piste te doen. Er is een gondel en de rest van de liften (4) bestaat uit sleep en stoeltjesliften die wat aan de oude kant zijn… Er zijn enkele restaurants in het dorp en een klein winkeltje met een bakkerij en een beperkt assortiment levensmiddelen. Grote supermarkt in Fischen op 3 km. Apress ski is er niet.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gert van de Kemp
4 februari 2011 · 17:54

Bolsterlang en en de Allgau een uitstekend gebied prima om er naar toe te rijden, en veel mogelijkheden om te gaan skieën.
Je kan iedere dag naar een andere piste toe gaan.
Nebelhorn, Feldhorn, etc. ga er met veel plezier ernaar toe geen wachttijden bij de liften een echte aanrader om er naar toe te gaan.

Ruud
21 oktober 2010 · 21:46

Leuk gebied, niet groot maar zoals overal vermeld goed geschikt voor families met kinderen. Prijzen zijn inderdaad flink vriendelijker dan bijvoorbeeld Oostenrijk, niet alleen voor het skieen maar ook voor de rest zoals verblijf.
En, voor ons erg belangrijk, ook niet erg druk. Hierdoor ben je veel aan het skieen en weinig aan het wachten. Dit hebben wij ook wel eens andersom meegemaakt.
Wel zijn de skimogelijkheden vrij beperkt hoewel je kunt uitwijken naar de buurdorpen. Daar is je skipas ook geldig.
En de winkel van sinkel in het dorp is geweldig, ze hebben niets en toch ook alles. Een supermarkt is echter vlakbij in Fischen.

Margreet3 maart 2009 · 17:24

De skischolen waren niet geweldig in Bolsterlang. Te veel kinderen in een klasje en zeker bij de kleintjes niet bijster ge?eresseerde instructeurs. Priv?ocent Michael was echter goed en gaf waardevolle tips

Fam van Dijk1 maart 2009 · 17:01

Klein dorp, niet verpest door toerisme. Alles op loopafstand. Voldoende restaurants, geen bars voor apres ski, een winkel met een wat wonderlijk assortiment.