Reviews Bourg Saint Maurice

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 9.5 op basis van 4 beoordelingen.

Sterke punten: Laag prijsniveau en eenvoudig bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski, minder kindvriendelijk en geen goede locatie in het skigebied.

Wat vind jij van Bourg Saint Maurice?

Reviews van gebruikers

Gast152
31 december 2016 · 19:48

Wij vinden het een geweldig gebiet wij komen om te ski’s en niet om ergens te drinken en te feesten dat doen wij wel na het ski’s opde camping met de hele groep

Met partnerSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast937
29 januari 2014 · 17:45

Fijn gebied voor echte skiërs.
Kom je echt voor de gezelligheid en gezellige hutjes op de berg dan zou ik je een ander gebied aanbevelen. Maar treur niet, er is best wat leuks te vinden. De meeste grote Franse gebieden bieden heel veel skimogelijkheden op of naast de piste, en freeride mogelijkheden. Les Arcs is zo’n gebied. Lange blauwe, rode afdalingen te kust en te keur. Uitdagende zwarte pistes. Met de juiste skipas kan je oversteken naar het gebied van la Plagne (aanzienlijk meer blauwe pistes en minder uitdaging, meer een familiegebied) maar zeker de moeite waard. Ik vermaak me hier altijd uitstekend, al was het maar dat er binnen 30 minuten rijden op dezelfde skipas een dagje Tignes of Meribel mogelijk is. Ook kan je op een half uur rijden in Italië skiën, La Thuile/ la Rosière. Dat is een prachtig gebied met een waanzinnig uitzicht over de Mont Blanc.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast183
31 december 2013 · 00:27

Eén-dags trip naar dit gebied gemaakt, daar is deze beoordeling op gebaseerd. Zo vanaf het station de tandradbaan in, ideaal dus.
Zeer brede, goed geprepareerde pistes. Beetje kaal, en ook voor wat betreft gezellige ‘tentjes’ onderweg niet te vergelijken met bv Oostenrijk. Maar voor de gevorderde skiër een prima bestemming.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring