Restaurants Brand

Natuurlijk heb je vele restaurants in Brand, natuurlijk hebben alle hotels prima restaurants. Maar daarnaast vind je ook verschillende prima, typisch Oostenrijkse restaurants in dit dorpje. Veel lokale producten worden hier geserveerd en natuurlijk zijn de traditionele Oostenrijkse maaltijden het meest populair bij deze restaurants.

Restaurants in het dorp

Het merendeel van de restaurants vind je in Brand bij de hotels. Het is een echt hoteldorp en de meeste gasten eten dan ook in hun eigen hotel. De standaard Oostenrijkse hotelmaaltijden zijn dan ook het meest voor de hand liggend, soep, salade, hoofdmaaltijd en een toetje. Heerlijke Oostenrijkse kost. Voor veel wintersporters een van de redenen om naar Oostenrijk af te reizen. In Brand is dit geen enkel probleem om te vinden. Verder hoe sjieker het hotel hoe specialer het eten, maar dat spreekt voor zich…

Restaurants op de berg

In Brand vind je niet op elke afdaling een restaurant, maar ze zijn er zeker wel, de restaurants op de berg. Typisch Oostenrijkse eten op de berg. Goed betaalbaar, goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Gewoon zoals je mag verwachten in een familiegebied in Oostenrijk. Brand maakt deze belofte waar. Een paar restaurantjes meer zou echter geen overbodige luxe zijn.

6 pisterestaurants in Brand

Frööd
3 reviews
Palüdhütte
Niggenkopfstüble
1 review
Berghof Melkboden
Goona - Restaurant Hubertus
2 reviews
Monis Liftstüble

6 restaurants in Brand

Alpentenne
Müehlebach Pub Cafe
2 reviews
Brandnerhof
1 review
Alpensteakhaus
Dorfschenke
Heuboda
2 reviews

Brand reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 5 skihuur winkels in Brand
3
Skilessen
We hebben een skischool gevonden