Reviews Bürserberg

80% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 4.7 op basis van 3682 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol, super kindvriendelijk, goede locatie in het skigebied en eenvoudig bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Bürserberg?

Reviews van gebruikers

Gast657
6 januari 2019 · 20:51

Wij zijn in de kerstvakantie last minute een weekje in Burserberg geweest (Landal Brandnertal). Los van de matige weersomstandigheden vonden wij het gebied tegenvallen. Er is wel een redelijke afwisseling in de pistes maar de pistes zijn kort en de liften sterk verouderd en langzaam. Het was niet heel druk dus uiteindelijk hoef je niet heel lang te wachten. Verwacht geen liften met kapjes of verwarmde stoeltjes, die zijn er gewoonweg niet. Terwijl je voor de skipas net zoveel moet neerleggen als voor de skipas in Fiss waar wij normaliter naar toe gaan waar het skigebied meermalen groter is en de faciliteiten veel moderner en de logistiek veel efficiënter. Door de drukte kon onze zoon maar 2 uur les per dag volgen waarvoor wel het normale tarief werd doorberekend. Als je in Landal Brandnertal verblijft is er na het skiën weinig te beleven, er is geen apres ski of iets dergelijks, zelfs niet een kleine schirmbar ofzo waar je even een drankje kunt drinken. Voor boodschappen ed moet je naar Burserberg waar een klein supermarktje zit. Op de piste wel een paar leuke restaurantjes en het publiek is ok, goede mix van Nederlanders/Duitsers/Zwitsers etc. Door de ligging van het dorp heb je een korte reistijd vanuit Nederland dus dat is een voordeel. Voor kinderen is het een leuk gebiedje en je ziet daarom ook voornamelijk gezinnen met kinderen en veel beginnende skiërs.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
30 maart 2011 · 12:12

Wij gingen met 2 totale beginners en 2 gevorderden naar Burs. We zijn allen 45+.
Een groot gemis vonden de beginners dat er geen sleeplift is bij het laagste deel van de piste, om te kunnen oefenen op de eerste dag. Nu moesten we de hele dag een stuk de berg oplopen en dan naar beneden skieen, om een beetje zelfvertrouwen te kweken. Een andere mogelijkheid was om halverwege uit te stappen, maar daar kwam je meteen op een stijl stuk uit. Niet echt handig voor beginners.
Bovenaan de blauwe piste was het wel goed te doen. Het gebied is verder erg mooi, ook om te wandelen.
De gevorderden onder ons hebben zich prima vermaakt, hoewel de sneeuw vanwege de hoge temperaturen na de middag niet geweldig meer was. Vooral op de lager gelegen pistes was het dan papsneeuw.

Bets van den Heuvel2 maart 2010 · 21:49

Wij hebben de ervaring van een rustig dorp kleine en gezellige mensen er in, wij helpen op Heidi’s camping in winter en zomer. mooi en nog rustig ski gebied en verbinding naar Brand door een gondel.Bludenz en Burs ligt op 4 km. afstand ook is er een groot inkoopcentrum 'Zimbapark’Ook in de zomer een prachtig wandel gebied in de bergen.