Pensions Bürserberg

Je zou het bijna vergeten met dat hele Landalpark net op de pistes, maar Bürserberg is een echt dorpje met eigen hotels, appartementen en pensions. Je vindt hier verschillende pensions verschillend in luxe. De keuze is minder groot dan in Brand, maar je kunt hier best leuke pensions vinden. Je zit echter altijd wel redelijk ver van de pistes.

Prijsniveau

De komst van het Landalpark heeft voor flinke concurrentie gezorgd, maar daarnaast is de nieuwe lift die tussen Brand en Bürserberg gebouwd is een reden voor veel mensen om ook aan Bürserberg te denken. Maar al met al zijn de prijzen in het dorp niet omhoog gegaan. Ze hebben er wel een beter skigebied voor teruggekregen. Kortom prijs/kwaliteit zit je hier heel erg goed in de pensions. Je betaalt alsof het een klein gebied is terwijl het best een redelijk groot gebied is…

Tips

Denk ook aan de pensions in Brand. In dit dorp heb je meer keuze dan in Bürserberg, en je zit in hetzelfde skigebied. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit in welk dorp je zit om in het gebied te komen, ware het niet dat de pistes boven Brand net wat uitdagender zijn.

Zoek met uitgebreide filters
pensionHotel Garni Brigitte **
Fantastisch
127x bekeken
9.1
  • Bürserberg
  • 300m van het centrum Bürserberg
  • 350m tot skilift Einhorn
Details
1 slaapkamer (90m²)2 slaapkamers (64m²)3 slaapkamers (90m²)
€1300
(€650 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (8)