Reviews Champagny en Vanoise

70% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.6 op basis van 3687 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol.
Zwakke punten: Weinig après-ski en geen goede locatie in het skigebied.

Wat vind jij van Champagny en Vanoise?

Reviews van gebruikers

Gast030
18 februari 2020 · 00:46

Zeer gezellig skidorp!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast986
11 februari 2013 · 15:48

Champagny en Vanoise is een leuk dorpje. Het is klein en dus niet echt veel apres-ski. Ook wat weinig restaurantjes. Wij zaten in een appartement en hebben dus veel zelf gekookt. Het dorpje heeft een supermarkt (duur!!) en een bakker. Ook wat toeristenwinkeltjes en een leuk kerkje wat de sfeer ten goede komt. Het eten/drinken op de piste is ook erg duur (Cappuccino 4,20).
Met de gondel vanuit Champagny sta je zo boven en van daaruit kan je naar de kant van La Plagne of via de Roche de Mio naar Belle Plagne. Mooi skigebied. Voor elk wat wils, lange blauwe afdalingen maar ook genoeg rood. Veel off-piste mogelijkheden. Hogerop lange afdalingen, wat lager: afdalingen door de bossen. Erg leuk en mooi om te doen. Al met al zeker een aanrader.

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast485
5 november 2012 · 18:14

Als er geen sneeuw is moet je de gondel als een ‘metro’ beschouwen die je naar 2000meter brengt op slechts 7 minuten maar vandaar is het hele Paradiski gebied bereikbaar. De wandelingen aan de ingang van het park zijn enig(

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Dennis5
29 januari 2011 · 23:15

Net terug uit champagny en vanoise en een heerlijke week gehad. In het dorp, wat overigens al een hele tijd geen sneeuw heeft gezien, maar goed bereikbaar is, is het heerlijk relaxed.
De gondel naar boven is prima en vanaf het uitstappen wel sneeuw. Voor een relaxte vakantie is dit zeer zeker de moeite waard.