Après-ski Champéry

Het feit dat je Champéry niet echt in kunt skiën kun je hier niet echt van après-ski spreken. Het dansen met de skischoenen aan hoef je hier dus ook niet echt te verwachten. Maar er zijn best wel wat leuke tenten waar je kunt dansen en ergens gezellig wat drinken is ook geen probleem. Het is dan geen Oostenrijkse après-ski, maar van de Zwitserse dorpen in de Portes du Soleil heeft Champéry misschien wel de beste après-ski.

Après-ski tot het avondeten

Tot het avond eten is het wat lauwtjes, maar dat is compleet te danken aan het feit dat er geen piste in het dorp uitkomt. Ergens wat drinken is trouwens geen enkel probleem. Gewoon gezellig, en een vorm van après-ski waar veel mensen wel echt van houden. Het is hier bijna ‘stads’ uitgaan.

Après-ski na het avondeten

Na het avondeten is het echt wel gezellig in dit dorp met best wel aardig wat bars en ‘discotheken’, nou ja bars waar je kunt dansen. Champéry is duidelijk de beste plek om te feesten van alle Zwitserse dorpen van de Portes du Soleil. Natuurlijk is het geen Oostenrijkse après-ski, maar erg gezellig is het wel.

1 club in Champéry

Farinet

Champéry reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 31 skihuur winkels in Champéry
3
Skilessen
We hebben 17 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!