Chalets Champoussin

Een echt chaletdorp dus hier kun je prima chalets vinden. Verschillend in maat en in bouwstijl, maar ze zijn allemaal mooi en authentiek. Als je met een grote groep op reis gaat naar Champoussin dan is de keuze voor chalets compleet voor de hand liggend. De chalets hier zijn vaak ruim en echt gebouwd op de hoeveelheid bedden. Genoeg toiletten en badkamers. De ligging van veel chalets is zo goed als naast de pistes. Wie een beetje zoekt vindt hier echt fantastische vakantiewoningen. Midden in het skigebied en midden in zo’n mooi dorp. Dat kan lang niet overal.

Prijsniveau

Goedkoop kunnen we de chalets in Champoussin niet noemen. Maar echt duur? Nee, niet voor Zwitserse begrippen. Natuurlijk speelt de Franse invloed van het gebied Portes du Soleil mee. Het blijft wel altijd het probleem van Zwitserse gebieden, de prijs. Ook hier is dat hetzelfde verhaal. De Zwitserse kwaliteit die je ervoor terug krijgt is wel veel waard en maakt veel goed.

Tips

Als je hier een chalet boekt, boek dan vroeg. Zo heb je de keuze voor de allerbeste chalets. Een jaar van tevoren boeken is niet raar voor de beste chalets vlakbij de pistes. En zelfs dan hebben sommige ‘vaste-klanten’ al een optie op deze vakantiehuizen. Buiten de echte vakanties gaat het iets minder hard, maar wees nog steeds op tijd.

Zoek met uitgebreide filters
chaletChalet Les Flats ****
Erg goed
57x bekeken
8.3
  • Champoussin
  • 1.7km van het centrum Champoussin
  • 1.5km tot skilift Champeys
Details
5 slaapkamers
€2019
(€1010 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
chaletChalet Le Cerf ****
Fantastisch
120x bekeken
8.7
  • Champoussin
  • 150m van het centrum Champoussin
  • 160m tot skilift Aiguille des Champeys
Details
5 slaapkamers
€3293
(€1647 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)