BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Châtel

Accommodaties Châtel

Châtel is een echt bergdorp waar je geen overdreven hoogbouw vindt. Grote chalets vormen het dorp. In dit dorp, waar ook nog heel wat locals wonen en werken vind je alle mogelijke accommodaties. Het dorp zelf heeft een gezellige kern, maar is best groot. Lang niet alle accommodatie ligt dan ook direct aan de piste. Dit is even opletten als je je accommodatie boekt, want je auto pakken is in dit dorp niet echt aan te raden, en de lokale politie is streng.

Prijsniveau

Châtel is zeker geen budgetbestemming. Het is niet een dorp dat gebouwd is voor de wintersport en je vindt hier dan ook weinig echt hele goedkope accommodatie waar sommige Franse dorpen wel om bekend staan.

Tips

In Châtel gaan de liften op twee plekken omhoog. Aan de rand van het dorp liggen de liften naar La Linga (het deel dat uiteindelijk de verbinding vormt met Avoriaz). Rondom dit deel is eigenlijk ook weer een apart deel van het dorp ontstaan. De liften richting Super Châtel liggen aan de andere kant van het dorp. Het is redelijk groot, dus houd hier rekening mee bij het boeken van accommodatie.

Accommodatie thema's