BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Ellmau

Appartmenten Ellmau

In het gezellige en sportieve Ellmau vind je een groot aanbod van appartementen. Ellmau is echt zo’n typisch Oostenrijks dorp. Veel appartementen in klassieke chaletvorm en van hoogbouw hebben ze hier nog nooit gehoord. Veel appartementen liggen in het centrum van het dorp, dus om aan het begin van de Hartkaiserbahn te komen moet je vaak een stukje lopen of simpelweg even de skibus pakken.

Prijsniveau

Ellmau is een behoorlijk populair dorp, maar de prijzen van de appartementen zijn in Ellmau niet veel hoger dan in andere dorpen die deel uitmaken van de Skiwelt. Houd er wel rekening mee dat je je appartement in Ellmau ruim van te voren reserveert, want zeker in de kerst- en voorjaarsvakantie is Ellmau zeer in trek bij Nederlandse wintersporters.

Tips

Ellmau is nou zo’n typisch Oostenrijks dorp waar veel families delen van hun huis verhuren. En dat betekent dat je vaak in een warm bad van gastvrijheid en van die heerlijke Oostenrijkse ‘gemütlichkeit’ terecht komt. Bijvoorbeeld bij Haus Elisabeth, Haus Anita of Haus Oswald. Genoeg appartementen in Ellmau waar je een heerlijke vakantie kan beleven in ieder geval!

Accommodatie thema's