Appartementen in Flachau

Flachau heeft een geweldig aanbod van appartementen. In dit dorp, wat onderdeel is van het Salzburger Sportwelt, is de keuze reuze. Van goedkope appartementen tot luxere accommodaties. Het is niet verwonderlijk dat jaarlijks veel wintersporters ervoor kiezen om in een appartement in Flachau te verblijven. Het dorp biedt een groot skigebied, Flachau is gezellig en de après-ski is er bruisend. En dan is het ook nog eens heel eenvoudig bereikbaar aangezien het direct aan de Tauernautobahn ligt!

Goedkope appartementen in Flachau

In Flachau ligt het prijsniveau meer dan prima. Je kunt hier vrij goedkope appartementen vinden. Het dorp is best wel uitgestrekt, dus je moet wel even goed naar de locatie van je appartement kijken. Gelukkig gaan er op maar liefst drie plekken liften de berg op, dus wat dat betreft zit je nooit ver van de liften verwijderd. Wil je nog goedkoper: in het aangrenzende dorpje Reitdorf zijn de appartementen over het algemeen nog net even gunstiger qua prijs dan in Flachau zelf.

Appartementen vlakbij de lift of après-ski in Flachau

Veel van de appartementen in Flachau liggen langs de hoofdstraat. Eigenlijk is Flachau gewoon één lange hoofdstraat met een aantal aftakkingen. Bekijk goed waar het appartement dat je wilt boeken ligt. Wanneer je van après-skiën houdt, dan is het aan te raden om in een appartement in de buurt van de Star Jet te verblijven, aangezien hier de Hofstadl, de drukste après-ski tent van Flachau ligt.

Last minute naar Flachau

In Flachau is het aanbod van appartementen erg groot, hierdoor kun je buiten de vakanties zeker goede opties vinden. In de drukke Nederlandse vakantieweken kun je beter op tijd boeken om de beste appartementen te vinden, want dit skigebied is zeer populair onder Nederlanders. Dus mocht je van plan zijn om in de in de kerst- of voorjaarsvakantie richting Flachau te vertrekken, dan kun je niet vroeg genoeg beginnen met zoeken naar het ideale appartement.

Zoek met uitgebreide filters
appartementLandhaus Innrain
49x bekeken
  • Flachau
  • 1.3km van het centrum Flachau
Details
1 slaapkamer (48m²)
€ 1486
(€ 743 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
appartementAppartement Innrain ***
161x bekeken
  • Flachau
  • 1.3km van het centrum Flachau
Details
1 slaapkamer
€ 1664
(€ 832 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
appartementAlpinLodge Flachau ***
211x bekeken
  • Flachau
  • 1.5km van het centrum Flachau
Details
slaapkamers (35m²)
€ 1726
(€ 863 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
appartementHoliday flats Bergzeit Flachau - OSB02751-CYB
Fantastisch
47x bekeken
9
  • Flachau
  • 800m van het centrum Flachau
Details
1 slaapkamer (40m²)
€ 2518
(€ 1259 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)