Appartementen in Gerlos

Appartementen genoeg in Gerlos! Het dorp kent veel hotels en als je door de hoofdstraat van Gerlos loopt lijkt het dorp ook alleen maar uit hotels te bestaan. Maar Gerlos kent ook een erg breed aanbod van appartementen. De appartementen in Gerlos zijn zeer populair bij (Nederlandse) wintersporters, dus boek op tijd. Zeker wanneer je in het (Nederlandse) hoogseizoen naar Gerlos wilt!

Niet altijd goedkope appartementen

Het prijsniveau van appartementen in Gerlos ligt wat hoger in vergelijking met appartementen in andere dorpen in het Zillertal. Vreemd? Nee, want de combinatie van een geweldig skigebied en bruisende après-ski zorgt ervoor dat jaarlijks vele wintersporters naar Gerlos afreizen. Combineer dat met goede kwalitatieve appartementen en je weet dat je er op tijd bij moet zijn. Appartementen in Gerlos zijn echter niet heel veel duurder dan appartementen in andere populaire skigebieden in de Alpen. Kortom een prima prijs-kwaliteitsniveau. Als je even zoekt kun redelijke deals vinden, alhoewel je dan vaak wel wat verder van de liften af verblijft.

Appartementen vlakbij de piste en lift

Veel appartementen in Gerlos liggen dichtbij de liften, maar het is wel een langgerekt dorp. Wanneer je aan het einde van de hoofdstraat verblijft, kan het behoorlijk ver lopen zijn. Het is dus slim om de precieze plek van je appartement in Gerlos op een plattegrond te controleren. Over de algehele kwaliteit hoef je je in Gerlos geen zorgen te maken. Veel appartementen in Gerlos zijn ook wat luxer van opzet dan in veel andere dorpen in de Alpen. Kortom: er is in Gerlos meer dan genoeg keuze uit appartementen binnen bijna ieder prijsniveau! Als je een last minute zoekt in Gerlos heb je buiten de vakantieweken de beste opties. Voor last minutes rond Kerst of in de voorjaarsvakantie moet je erg veel geluk hebben en zul je vaak verder van de lift af verblijven.

Zoek met uitgebreide filters
appartementVAYA Gerlos fine living resort
4x bekeken
  • Gerlos
  • 600m van het centrum Gerlos
Details
1 slaapkamer (27m²)2 slaapkamers (43m²)3 slaapkamers (53m²)
€ 2738
(€ 1369 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (8)
appartementAppartement Am Bach ****
159x bekeken
  • Gerlos
  • 500m van het centrum Gerlos
Details
2 slaapkamers
€ 3446
(€ 1723 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)