Pensions Gerlos

Je vindt in Gerlos een ruim aanbod aan pensions. Veel van deze pensions zijn te vinden aan de lange hoofdstraat en liggen vaak dichtbij de lift. Als je aan de juiste kant van de hoofdstraat verblijft tenminste, anders kan het een behoorlijk stuk lopen zijn. Gerlos is een zeer populair skigebied bij (Nederlandse) wintersporters en hierdoor moet je er op tijd bij zijn. Zeker in het hoogseizoen zijn de pensions in Gerlos altijd al snel geboekt!

Prijsniveau

De prijs van pensions in Gerlos ligt net wat hoger dan de prijs van pensions in andere dorpen in het Zillertal. Je zit dan wel midden in de actie van Gerlos, met z’n bruisende après-ski en verbindingen per skilift naar Zell am Ziller en Königsleiten. Vergeleken met andere populaire skigebieden in de Alpen zijn de prijzen gemiddeld te noemen.

Tips

Gerlos kent zeer veel goede pensions, maar enkele tips zijn bijvoorbeeld pension Staudacher of pension Trautes Heim. Dit is meer dan prima accommodatie, waar menig wintersporter een topvakantie in Gerlos zal doorbrengen.

Zoek met uitgebreide filters
pensionGasthof Riederhof ***
82x bekeken
  • Gerlos
  • 800m van het centrum Gerlos
Details
halfpensionslaapkamers (20m²)
€ 1756
(€ 878 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)