accomodatie tips Alta Badia

Dit onderwerp gaat over de bestemming La Villa

Wij, 3 gezinnen, zoeken een leuke en betaalbare accomodatie welke bij voorkeur aan of heel dicht bij de piste enliften ligt.

Luxe is niet belangrijk wel een schone accomodatie en vooral
een accomodatie waar het eten goed is.

Wie kan mij helpen aan goede tips?

We zijn de afgelopen twee jaar naar Corvara, Alta Badia geweest met een grote groep, waaronder gezinnen. Daarbij hebben we in verschillende accommodaties gezeten.

Het is een klein gezellig dorp. Je ski uitrusting kan je in een gehuurde kast onder de gondel achterlaten. Deze open je met je skipas.

Het dorp bestaat uit het oude centrum en nieuw appartementendeel. Het oude deel ligt tussen de twee liften in. Het nieuwe deel doe je met de bus of ca 10 minuten lopen. Het oude deel klinkt het meest passend. De appartementen liggen dan langs de col alt. Via de website van Alta Badia.org hebben we geboekt voor uiteindelijk zeer redelijke prijzen. Op deze website zie je ook een kaart van het dorp met daarop de plaats van de appartementen tov de liften.

Villa olympia vonden we zelf uiteindelijk de beste van de verschillende appartementen. Het is nieuw, schoon en erg aardige eigenaren. Midden in het dorp en 5 minuten lopen van beide liften.

Plaats een reactie