BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Leogang

Accommodaties Leogang

Leogang is aangesloten op het skigebied van Saalbach-Hinterglemm en dat is ook direct het grootste pluspunt van dit dorp. Je hebt in Leogang aardig wat accommodatie in de vorm van hotels, appartementen, pensions en chalets, maar het mist de charme die je in Saalbach en Hinterglemm wel hebt. Het verhoudt zich een beetje als Amstelveen tot Amsterdam, Zoetermeer tot Den Haag. Je woont er een stuk goedkoper en je bent snel in de grote stad, maar je mist toch het ’stadsgevoel’ en het is te ver om naar huis te fietsen wanneer je in de kroeg bent geweest. Dat is Leogang. Er is niets mis mee, maar het is geen Saalbach of Hinterglemm.

Prijsniveau

Prijs is precies de reden waarom veel wintersporters voor een accommodatie in Leogang kiezen. Je betaalt er veel minder voor je hotel, appartement, pension of chalet dan in Saalbach of Hinterglemm, maar je hebt wel direct toegang tot het skigebied. Het duurt trouwens nog wel even voordat je goed in wel in het skigebied bent. De lift ligt ruim buiten het dorp, dus je zal altijd wel even met de auto of de skibus moeten.

Tips

Wanneer je accommodatie in Leogang zoekt moet je in eerste instantie goed kijken op welke locatie de accommodatie zich bevindt. Leogang is aardig lang gerekt en de lift bevindt zich buiten het dorp. Goed opletten dus!

Accommodatie thema's