BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Méribel

Accommodaties Méribel

Méribel is een mooi chaletdorp midden in de Trois Vallées. Dit dorp heeft twee verschillende wijken. Het oude Méribel en het modernere Mottaret waar je iets meer hoogbouw vindt. Wees niet bang het is nog geen Les Menuires. Over het geheel is Méribel gewoon mooi. De laatste jaren komen er steeds meer Russen en Engelsen op Méribel af wat de prijzen van de accommodaties flink omhoog heeft gestuwd.

Prijsniveau

De laatste jaren zijn de prijzen in Méribel enorm gestegen, en het was al duidelijk niet het goedkoopste gebied van de Alpen. Tegenwoordig hoort Méribel samen met Courchevel tot de duurdere dorpen van Les Trois Vallées. De prijzen liggen hoog, maar daar krijg je wel wat voor terug. Ondanks dat de prijzen hoog zijn heb je hier minder een ‘bling-bling’ cultuur dan in Courchevel.

Tips

Méribel is een echt chaletdorp en dat is ook een van de redenen om naar dit dorp af te reizen. Het is luxe en aangenaam, maar minder duur dan Courchevel. Wil je echter in een appartement zitten dan is Méribel wel echt aan de dure kant, dan kan het lonen om veel goedkoper in Les Menuires te zitten, of in Val Thorens, als Les Menuires je te krap lijkt.

Accommodatie thema's