Pension/hotel

Dit onderwerp gaat over de bestemming Mittelberg (Vorarlberg)

Indien er genoeg sneeuw ligt wil ik in december een weekendje naar Mittelberg (of elders in het Kleinwalsertal) op en neer rijden. Zijn er mensen die goedkope pensionnetjes of hotels (of misschien zelfs appartementen) weten voor 3 personen?

We willen naast de reguliere wintersport vakantie nog wat extra dagen in de sneeuw doorbrengen en dit is prima te rijden voor een weekend…

Iemand ervaringen? Bij voorbaat dank…

Hallo Harm,

Kleinwalsertal heeft genoeg appartementen/pensions waar je in december een weekendje kunt verblijven.

Wat kan ik je aanraden:
Ferienhaus Annemargrethe zie-- http://www.annemargrethe.nl (Hier zijn wij zelf al eenmaal geweest, mooie ruime appartementen)

Een ander leuk onderkomen – http://www.vorarlberg.travel/at/guide/118589sy,de,SCH1/objec…
(Hier zijn wij een keer geweest in de zomer, heel oud maar sfeervol oostenrijks huis, weinig luxe maar kost ook niet veel(niet centraal gelegen))

Volgens mij is het bij beide onderkomens mogelijk om een verblijf te boeken voor een weekend (muv hoogseizoenweken vermoed ik)

Kleinwalsertal zelf heeft voor een lang weekend zeker genoeg te bieden, vooral de pistes in het Ifen-skigebied zijn aan te raden.

1(meervoud: wintersporten) sport die alleen 's winters beoefend wordt, bv. schaatsen, skiën, sleeën.

Beste Harm,

Gastehaus Nöcker ( http://www.gaestehaus-nocker.com ) is wat mij betreft een echte aanrader. Het ligt direct aan de piste (Parsenn)met een rechtstreekse skiverbinding naar de Walmedingerhorn. De lift naar de Kanzelwand is prima te voet bereikbaar. Ook in het skigebied Ifen ben je, door boven aan de Parsenn de bus te nemen, zo.

Mocht je nog meer willen weten, dan hoor ik het graag!

IKzelf verhuur 2 appartementen in het Aparthotel in Mittelberg. Bezoek onze website http://www.aparthotel-kleinwalsertal.com

ww.mittelberg.org, bij Nederlandse familie Ter Braak of voor volgens jaar http://www.kre-aktiefhotel.nl in het prachtige dorpje Baad.( gaat pas in juni open)

Wij hebben net het plan opgevat om naar Mittelberg te gaan.
Nu ben ik opzoek naar een onderkomen in de periode van 24/2 t/m 28/2.
Ik weet het is erg druk maar misschien heeft er iemand nog een gaatje.
Moet natuurlijk niet al te duur zijn.

Zoek via Internet contact met de officiele site van Kleinwalsertal. Na invulling van het formulier met vragen, krijg je te zien of er nog beschikbare onderkomens zijn. Je krijgt zelfs rechtstreekse mail van die adressen of kunt zelf contact zoeken. Op deze wijze hoef je alles zelf uit te zoeken. Eventueel contact leggen met Buro Tourismus/Fremdenverein Kleinwalsertal.

kijk es op onze website http://www.aparthotel-kleinwalsertal.com Wij verhuren 2 appartementen in het Aparthotel. Eentje van 33m2 en een ander van 60m2

Plaats een reactie