BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Morgins

Accommodaties Morgins

Morgins is een echt wintersportdorpje, een uit de voegen gegroeid authentiek dorp zo kun je het noemen. Geen hoogbouw, maar er is hier niet altijd evenveel en even hard nagedacht over de bouwstijl en -plaats van de verschillende gebouwen. Een Zwitsers dorpje met een gezellige ‘Franse slag’. Zo kan het uitgelegd worden. Je vindt hier dan ook alle soorten van accommodaties. En met een beetje zoeken kun je zelfs in het Nederlands aangesproken worden in je accommodatie.

Prijsniveau

Zwitserland is nooit de goedkoopste, maar de dorpen in Portes du Soleil bewijzen dat het ook niet overdreven duur hoeft te zijn. In Morgins betaal je gewoon een ‘normale’ prijs voor je wintersportvakantie. Stukken goedkoper dan in veel andere Zwitserse dorpen.

Tips

Praat je graag Nederlands op vakantie? Vind je dat wel zo makkelijk? Dan zit je in Morgins helemaal goed. Want na Champoussin heeft ook Morgins strakke banden met Nederlandse aanbieders. Zo is Club La Fôret in Nederlandse handen net als een flink aantal andere appartementen en chalets.

Accommodatie thema's