BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Nendaz

Appartmenten Nendaz

Natuurlijk vind je in een groot skidorp als Nendaz veel appartementen. Particulieren en grote verhuurbedrijven hebben alle mogelijke maten en prijsklasses in hun assortiment. Appartementen midden in het dorp tot accommodaties die net aan de buitenrand liggen. Ook in de kleinere dorpjes net voor Nendaz en op de weg tussen Nendaz en Siviez vind je aardig wat appartementen.

Prijsniveau

De prijs van de appartementen valt alles mee gezien het Zwitserse prijspeil over het geheel. De appartementen zijn gewoon normaal geprijsd zeker in vergelijking met andere skigebieden van dezelfde grote en klasse in andere landen. Goedkoop zijn dit soort gebieden natuurlijk nooit, maar veel te duur zeker niet.

Tips

Door de verspreiding van de verschillende appartementen over de verschillende delen van Nendaz is het verstandig om, als je een reservering maakt, even goed te checken waar je appartement ligt. Of je direct de pistes Tracouet op kan of dat je nog veel moet lopen. Als je van plan bent om in Siviez op te stappen is een appartement aan de rand van het dorp helemaal niet onhandig.

Accommodatie thema's