BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Nendaz

Après-ski Nendaz

De après-ski in Zwitserland is anders dan wat veel Nederlanders als après-ski zien. Zo ook in Nendaz. Waar après-ski in Oostenrijk heel erg op de Nederlandse en Duitse markt gericht is, daar is de après-ski in Nendaz veel internationaler en zeker ook veel Engelser. Dus denk aan drukke bars en pubs. Het feest is er trouwens niet minder gezellig om.

Après-ski tot het avondeten

Door de wat onhandige ligging van Nendaz ten opzichte van het skigebied is de après-ski tot het avond eten wat magertjes. Je skiet namelijk niet zomaar die leuke bar of kroeg in. Maar je kunt zeker rond het middaguur al lekker drinken in een van de vele bars. En in de après-ski bar L’Edelweiss is het best vaak ‘s middags al gezellig.

Après-ski na het avondeten

Na het avondeten zijn er veel plekken waar het erg gezellig wordt. Gezellige bars en pubs. Je kunt een echte kroegentocht houden als je wilt. Elke avond is het even kijken in welke tent het het meest feest is. Of welke plek het meest naar je smaak is. Hollandse meezingers hoef je hier niet te verwachten, als je dat maar weet.

3 après-ski locaties in Nendaz

1 clubs in Nendaz

Nendaz reisplanner