BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Nendaz

Chalets Nendaz

Wil je je eigen huisje in Nendaz? Dat kan zeker! In Nendaz kun je hele chalets huren, ideaal voor iedereen die met een grotere groep of familie op vakantie gaat en voor iedereen die op zijn privacy is gesteld. Veel van de chalets zijn mooie Zwitserse Chalets, ook op de wegen van en naar Nendaz zijn verschillende Chalets te huur. Van oude authentieke Zwitserse agrarische chalets tot aan moderne huizen. Voor iedereen wat wils.

Prijsniveau

Zwitserland is niet goedkoop, maar eigenlijk vallen de prijzen van de chalethuur alles mee. De prijzen zijn normaal en prima te vergelijken met de prijzen in de andere Alpenlanden en als je bedenkt dat je midden in Nendaz in de beroemde 4 Vallées zit, dan valt het eigenlijk gewoon helemaal mee.

Tips

In Nendaz is het mogelijk bij verschillende chalets om zogenaamde hotelservice te krijgen, het beste van twee werelden? Eten en beddengoed wordt voor je geregeld en je hebt wel de intimiteit van een chalet. Als je opzoek bent naar comfort en luxe is dit misschien wel de allerbeste optie.

Accommodatie thema's