BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Nendaz

Hotels Nendaz

Nendaz is een echt hoteldorp, nou ja eigenlijk is het een dorp voor welke accommodatie dan ook, maar aan hotels heb je meer dan genoeg keuze. Van vrij eenvoudige kamers tot de behoorlijk luxe hotels zijn hier te vinden. Wil je echt extreem luxe dan zit je beter in Verbier, maar zoek je een betere prijs-kwaliteitsverhouding dan zit je in Nendaz erg goed. Zoek extreme luxe in Nendaz kijk dan naar Hotel Nendaz 4 Vallées, met zijn vier sterren ook wel heel aangenaam.

Prijsniveau

Die prijzen, het is een altijd terugkerend onderwerp in Zwitserland. Laten we voorop stellen dat Zwitserland sowieso niet het goedkoopste land is om op wintersport te gaan. Echter het valt eigenlijk ook wel mee. Als je in een vergelijkbaar skidorp in Frankrijk of Oostenrijk een goed hotel wilt boeken kost het ongeveer hetzelfde. Low-budget is het echt niet, maar het is ook niet veel te duur. En wie beetje zoekt kan best leuke deals vinden.

Tips

Nendaz bestaat uit verschillende deel-dorpjes. Let goed op waar je hotel staat als je deze boekt zodat je geen vervelende verrassingen krijgt en te ver van het dorp of skipiste afzit. Natuurlijk zijn de wat verder gelegen hotels vaak iets goedkoper. Veel wintersporters pakken toch elke dag de auto om in Siviez op de pistes te stappen. Dan maakt opeens de plek van het hotel niet zo heel veel meer uit, en zit je net buiten het dorp misschien wel beter.

Accommodatie thema's