BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Nendaz

Restaurants Nendaz

Goed eten is geen enkel probleem in Nendaz. Sowieso is Wallis een streek waar je als wintersporter erg goed eet. Het lokale vlees is ongekend goed, evenals de kazen en de wijnen. Het is niet moeilijk om te bedenken dat je in de restaurants in Nendaz kunt genieten. Ook heeft Nendaz een aantal hippe restaurants die een aangename afwisseling vormen op de standaard bergkeuken en inrichting.

Restaurants op de berg

Op de berg kun je op verschillende plekken prima eten. Natuurlijk is de hele Quatre Vallées een groot gebied en dat maakt dat je op de ski’s de keuze hebt uit veel verschillende restaurants. Hier voel je wel dat je in een groot gebied zit, je vind hier maar weinig kleine ‘gemütliche’ restaurants. De prijs is overal wel wat aan de hoge kant.

Restaurants in het dorp

In Nendaz vind je veel verschillende en goede restaurants. Van relatief eenvoudige snacks onderaan de piste in Siviez tot hippe keukens midden in het dorp. Iedereen kan hier genoeg naar zijn gading vinden. De lokale keuken is heel erg goed, en proef ook zeker een van de lokale wijnen. In Nendaz vind je gelukkig ook meer internationale keukens. Als je van lekker eten houdt zit je hier goed.

Prijsniveau

Eten in restaurants is niet goedkoop in Zwitserland, punt! De prijzen liggen hier over het algemeen aan de hoge kant. Alhoewel het is maar waar je het mee vergelijkt. Al kijk je naar Oostenrijk dan komt Zwitserland er wel heel slecht uit, als vergelijk je de prijzen met de dure gebieden in Frankrijk dan komt het aardig overheen.

9 restaurants in Nendaz

12 pisterestaurants in Nendaz

Nendaz reisplanner