Taxi

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Iemand die weet wat een taxi ongeveer kost om bv van Hinterglemm naar Saalbach te gaan?

Afgelopen weekend nog € 15,00 met 3 personen ( Saalbach - Hinterglemm Hochalm). Prijs is afhankelijk van het aantal personen.

Met vol taxibusje 8 personen 2,- pp

Waar kan je die busjes of taxi’s ergens vinden?
Staan ze gestationeerd of kan je ze bellen om je af te halen?

Oké, dankjewel Harald, gaan erheen in januari met 8 personen, ideaal dus!

In saalbach staan ze meestal op parkeerplaats bij de schattberg express (cabinelift). hinterglemm in de dorpstraat centrum.
Bellen is niet nodig rijden er genoeg.

In de winter staan er ter plaatse aan die 50 taxi’s beschikbaar.

In Saalbach Hinterglemm is een bindende taxitarief van toepassing met een Start-tarif van EUR 4,30 overdag en EUR 5 's nachts en op zon- en feestdagen. Tijd en afstand word erbij gerekend.

Op bepaalde berg weggetjes worden naast de ritprijs nog extra toeschlagen berekent. Zo kost een ritje naar bv de Hinterhagalm +1 toeschlag. Verder word er voor de assemblage van sneeuw kettingen 3 toeslagen verrekend en voor het vervoer van meer dan 4 personen, 1 toeschlag per persoon. Een toeschlag is EUR 2,60

Voor een overzicht van de berg weggetjes en de hele “Verordnung” kijk je het beste op https://taxiadvisor.at/taxitarif-saalbach-hinterglemm/…

De tarieven voor reizen buiten het tariefgebied zijn in principe onderworpen aan de vrije overeenkomst. Dus je kan onderhandelen. Maar meestal hebben de taxis ook daar hun “eigen” prijslijst. Een prive taxi van Saalbach naar Salzburg Luchthaven kost zo om die EUR 150 voor 4 personen.

Plaats een reactie