Zonder ski’s met skilift, mogelijk?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saint François Longchamp

Momenteel ben ik druk op zoek naar een leuk gbeiedmvooreen divers gezelschap. Mijn oog was gevallen op St François longchamps. Residance Les 4 vallees.

We gaan met 6 a 8 personen en wilden allen een eigen kamer. Er gaat 1 niet skiënde oma mee die op de kleine 2 jaar oude zal passen. Zij gaat met hem op stap en als die op bed gaat smiddags wil ze lekker lezen.

Echter leek het haar zeker leuk om ook de berg op te kunnen met hem. Zodat ze smiddags op de berg met ons kan eten bijvoorbeeld. Er is 1 lift waar bovenaan direct een restaurant zit. Maar mag zij met die kleine de lift in? En hebben zijdaar een skipassen voor nodig?

In veel gondels is dit geen probleem. Vaak kun je tickets krijgen voor losse ritten of een soort van puntenkaart. Of dat in dat gebied ook kan weet ik niet. Maar áls het kan, zal het zo’n soort constructie zijn denk ik.

Top ga ik daar even naar zoeken. Het is geen gondel (want allemaal stoeltjesliften) maar heb in mijn oude wintersportvideo wel iets gezien van Descent de piedons. Dus zal vast iets voor zijn.

Op http://www.saintfrancoislongchamp.com/fr/ski-glisse/forfaits… staat welke liften in de winter voor voetgangers toegankelijk zijn

bon ski

Op http://www.saintfrancoislongchamp.com/fr/ski-glisse/forfaits… staat welke liften in de winter voor voetgangers toegankelijk zijn

skifan op 8 jul 2018 09:23

Ah top, we zitten vlakbij de Line Bleu en daar zit ook een restaurant boven. Losse tickets is goedkoper dan de skipas dus dan weet ik dat ook meteen.

Geen wonder dat ik het niet zag. Dat stukje over wandelaars staat enkel op de Franse site. Op de Engelse en Nederlandse mist het… Typisch.

Heb nu alle info, bedankt!

Plaats een reactie