chalet 6 slaapkamers

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saint Jean de Sixt

Wij zijn op zoek naar een leuk chalet geschikt voor onze familie met 6 slaapkamers. Periode januari 2015. Met kleine kinderen (in wandelwagen) is het niet handig om heel steil of via trappen naar het centrum te lopen voor lunch met de familie. Wie weet er een leuk chalet in Oostenrijk, Italie of Frankrijk? Onze volwassen kinderen zijn snowboarders.

Wellicht bij http://www.chalet.nl ?

Kijk eens in Belle Plagne. Bijkomend voordeel is autovrije dorp (auto’s ondergronds) waardoor lekker wandelen met wandelwagen (wel even glijders eronder). Veel appartementen/ chalets liggen direct aan de piste waardoor er wat makkelijker contact met achterblijvers of kinderen in lesklasje is. Ook gezamenlijke lunch is dan wat makkelijker te organiseren zonder veel tijdverlies.

Wie tot tien kan tellen kan de hele wereld bellen

Pffffff heb je zelf al gezocht? Heb je al de moeite genomen jezelf netje aan te melden? Of mogen de leden hier al het werk voor je opknappen?

Het is nog ver weg, 2015, waarschijnlijk is er nog genoeg vrij. Soms zelfs nog niet eens bekend omdat het huidige seizoen nog lang niet is afgelopen…

Ontopic; wat zoek je verder? Welk land, welk gebied, hoe ver wil je rijden met kleine kinderen, hoe sneeuwpret wil je zitten? je geeft een heel breed spectrum op… Google op deze site naar leuke gebieden voor families, dorpjes dichtbij pistes, ski-in/out voor de boarders en ga dan op de plaatselijke site van het dorp op zoek naar huizen/chalets…

Wil je echt geen moeite doen, dan is een reisburo/reisorganisatie een optie! Stap eens binnen, vraag een folder aan, waarschijnlijk is 2015 nog niet bekend maar met die van dit seizoen kom je een heel eind als je dan zelf contact opneemt met een leuk chalet… De Meeste chalets zullen volgend seizoen ook wel weer vertegenwoordigd zijn.

Wij hebben ons huidige adres gevonden via Marktplaats en via bekenden. Wellicht ook een optie?

Plaats een reactie