BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Saint Sorlin d'Arves

Accommodaties Saint Sorlin d'Arves

Saint Sorlin d’Arves is een van de authentieke dorpjes van het gebied Les Sybelles. Het is een chalet dorpje waar je geen hoogbouw vindt. Authentieke stijl en mooie chalets zie je hier het meest. Dat betekent natuurlijk ook dat de keuze aan accommodaties aan de ene kant erg uitgebreid is, het is geen eenheidsworst, aan de andere kant zijn de hoeveelheid aan ‘toeristenbedden’ niet zo hoog als in veel andere wintersportdorpen. Daar krijg je rust en authenticiteit voor terug.

Prijsniveau

De prijzen vallen overal in het gebied van les Sybelles heel erg mee, dat geldt ook voor Saint Sorlin d’Arves. Maar dit dorp is wel duurder dan de dorpen als La Toussuire of le Corbier. Ook zul je hier geen pakketreizen vinden. Maar voor de appartementen en chalets die je hier kunt huren is de prijs gewoon prima.

Tips

Saint Sorlin d’Arves heeft een vaste schare aan trouwe fans. Zie je op internet een mooi chalet of goed appartement, twijfel dan niet. Geen seconde, want veel accommodaties gaan hier als warme broodjes. Veel worden een jaar van tevoren al gereserveerd. Snel zoeken en snel beslissen dus.

Accommodatie thema's