BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Mogul Sölden

Mogul in Sölden

(3 reviews)

Contactgegevens

Website
http://www.mogul.cc/

Wat vind jij van Mogul?


Beoordelingen van gebruikers

 • Sneeuwman
  Sneeuwman 16 maart 2016 · 11:54

  Toptent! Muziek zowel Duitse, Nederlandse als Engelse (adres ski) kneiters. Kwam de ene dag wat later op gang dan de andere, maar altijd mooie tijden beleefd tijdens onze vakantie! Direct naast de Ham Ham voor een lekker burgertje tijdens het apres skien en aan de andere kant naast de blote tietenbar van Andy voor al het andere vertier. De Mogul is zeker een aanrader, met prima bier en tof personeel!

  Met vrienden
 • jdelepper
  jdelepper 12 maart 2015 · 13:31

  Derde week januari naar Sölden geweest: De Fire and Ice was niet veel - De Katapult was 1 groot hengstenbal - De Almrausch, daar kon je een kanon afschieten. Na de initiële apres ski bij de Finale kun je in de avond prima terecht bij Mogul. Leuk opgezet met half ronde bar, verschillende booths en voldoende ruimte om je ding te doen. Personeel vriendelijk en Duits/Nederlands sprekend. Druk genoeg om feest te vieren, ruimte genoeg voor de polonaise.

  Met vrienden
 • MarkT
  MarkT 29 januari 2015 · 13:39

  Voor ons (vriendengroep met ca 8 personen) de absolute apres-ski uitblinker van de vakantie. Gezellig druk en nog wel de ruimte hebben om jezelf te bewegen. Dit in tegenstelling tot overbuurman Almrausch. Sfeertje: Nederlands en Duitse apres-ski met een grote bar in t midden waardoor de wachttijd voor je drankje minimaal blijft. Topper!

  Met vrienden

Sölden reisplanner