info over dit gebied

Dit onderwerp gaat over de bestemming Sankt Johann im Pongau

Wij gaan dit jaar naar een ander gebied en verblijven in het plaatsje St Johann in Pongau. Iemand hier ervaringen mee? Wat is leuk om te doen. We zitten in een pensionnetje aan een piste daar. Zijn er liften regelrecht naar alpendorf?

Of heeft iemand wat interessante links voor me?
mag je ook sturen naar vdwegen@hotmail.com

ben benieuwd

Dat dorpje al eens ingetikt in het zoekvlak bovenaan deze pagina? Dan kom je hier: https://www.wintersport.nl/dorpen/st_johann_im_pongau…

Veel info, en onder het tabje “reviews” de meningen van mensen die er zijn geweest. Onder het tabje “forum” vind je alle vragen die al eens over dat gebied zijn gesteld op het forum.

St Johan ligt niet gelijk aan de pistes van Alpendorf, je moet dan met de skibus of auto omhoog rijden.
Weet je zeker dat je in St Johan zit? soms geven ze bij Alpendorf ook st Johan aan ivm de gemeente.
Kijk voor het skigebied op http://www.skiamade.com Je kan vanuit Pongau ook naar Bad Hofgastein om een dagje te skiën is ongeveer 20 min rijden. Of met de auto omhoog richting Alpendorf van daar uit nog 12 min naar Grossarl ook leuk gebiedje dat verbinding heeft met Dorfgastein.

Dienten Die Alte schule

We zitten in een pensionnetje in St johan in pongau. er is wel een liftje daar vlakbij en een stoeltjeslift vanuit st johann klopt dat?
en anders zien we het daar wel hoe het allemaal is.

Klopt daar is een sleepliftje en stoeltjes lift maar daar heb je geen verbinding mee met Alpendorf, dus je moet dan altijd even met bus of auto omhoog rijden, is maar klein stukje. Je kan vandaar ook makkelijk naar Wagrain rijden is 9 km als je dat prettiger vindt als door Pongau heen. Als jullie vlak bij de sleeplift zitten moet je nl van de ene naar de andere kant van het dorp, en dan klein stukje omhoog.
ps Van de ene st Johann naar de andere st Johan ;)

Dienten Die Alte schule

Plaats een reactie