Appartementen Westendorf

In Westendorf heb je een grote keuze aan appartementen. Het dorp is bijzonder populair bij Nederlandse wintersporters en dus worden de appartementen in Westendorf altijd ruim van te voren geboekt, zeker in de vakantieperiodes. Appartementen in Westendorf liggen door het hele dorp verspreid. Sommigen liggen wat dichter bij de liften, andere juist weer dichter bij de après-ski. Je vindt in Westendorf zelfs een appartement op de piste!

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Westendorf is niet hoger of lager dan dat van appartementen in andere populaire skidorpen in Oostenrijk. Uiteraard hangt de prijs ook in Westendorf af van de locatie van het appartement, de luxe en de periode. Zeker voor de vakantieperiodes moet je ruim op tijd boeken!

Tips

Wil je op de piste verblijven, dan zijn de appartementen van Kleinpriel een optie. Je verblijft dan boven het dorp zelf en bent wat verder weg van de après-ski. Aan de andere kant is dit wel weer een hele mooie locatie om te verblijven. Ook appartementen als Haus Anita en Haus Veronika zijn zeer populair bij Nederlandse wintersporters. Deze appartementen liggen in het centrum van Westendorf.

Zoek met uitgebreide filters
appartementAppartement Boarhof
Erg goed
102x bekeken
7.7
Details
2 slaapkamers (70m²)
€ 1583
(€ 792 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
Details
1 slaapkamer (44m²)
€ 2193
(€ 1097 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
appartementWindau Lodge
Fantastisch
81x bekeken
9.6
Details
1 slaapkamer (68m²)2 slaapkamers (80m²)
€ 3836
(€ 1918 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (5)