Hotels Westendorf

Hotels zijn er genoeg te vinden in Westendorf. In dit populaire wintersportdorp zijn er ieder jaar weer vele Nederlanders te vinden. In Westendorf liggen voornamelijk drie- en viersterrenhotels. Sommige liggen wat dichter bij de liften, andere hotels in Westendorf liggen juist wat dichter bij de après-ski. En dat is in Westendorf minimaal net zo belangrijk.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in Westendorf is goed te vergelijken met andere populaire wintersportdorpen in Oostenrijk. Het is absoluut geen duur en mondain dorp, maar het is wel zeer populair en daarom kunnen de prijzen van de hotels in Westendorf wel oplopen. Zeker in de drukke vakanties wanneer het lijkt dat half Nederland naar Westendorf is afgereisd.

Tips

Twee hotels die er in Westendorf echt uitspringen zijn Vitalhotel Schermer en hotel 4-Jahreszeiten. In deze viersterren hotels is de kans groot dat je een heerlijke vakantie beleeft. Hotel Schermer ligt wat dichter bij de liften en après-ski, terwijl hotel 4-Jahreszeiten juist wat verder van de actie vandaan ligt.

Zoek met uitgebreide filters
hotelHaus Luise
Erg goed
71x bekeken
8
Details
1 slaapkamer
€ 1416
(€ 708 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (6)
hotelHotel Alpenhof ***
Erg goed
22x bekeken
8.3
Details
ontbijt1 slaapkamer (18m²)
€ 1571
(€ 786 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)