Skileraar (M/V)

Dit onderwerp gaat over de bestemming Winterberg
SkischoolKahlerasten21 oktober 2020 · 22:48

Onze Skischool Kahler Asten is werkzaam in het Sauerland, op nog geen 3 uur rijden vanaf Utrecht en gemakkelijk bereikbaar met de Flixbus. Afwisselend en afhankelijk van het weer en de sneeuwval geef je les in de mooie wintersportgebieden Altastenberg, Schlossberg en het bekende Winterberg. De lessen op Winterberg worden door ons alleen gegeven aan skiërs met enige ervaring, die dit graag weer willen ophalen of verder willen uitbreiden. In Winterberg en Altastenberg zul je als skileraar met papieren veel meer op jezelf aangewezen zijn. Ons eigen skigebied Schlossberg nabij Winterberg, is mede door de kleinschaligheid een plek waar je veel meer in teamverband zult werken.

Skigebied Schlossberg is dan ook een ideale leerplek voor skileraren in training of met papieren die zich verder willen ontwikkelen en uitdagen door samen te werken. Schlossberg is door de rust en ruimte voor jong en oud, als beginner of nog wat angstig een ideaal familieskigebied. Met een kinderland voor 5-6 jarige die voor het eerst op ski’s komen te staan en een minder vlak kinderland voor kinderen vanaf 6 jaar met of zonder ervaring, leren wij de kinderen stap voor stap de basis technieken. Voor de volwassenen, jeugd en meer ervaren kinderen kun jij de groepslessen de juiste technieken meegeven op onze blauwe en rode afdalingen zo kun je je skiklas blijven uitdagen op hun eigen kunnen.

Wij zoeken voor komend winterseizoen versterking van ons team;
Ski instructeurs die inzetbaar zijn tijdens het hele seizoen. Tevens zoeken wij leraren die ons willen ondersteunen in de schoolvakanties, tijdens de weekenden of een bepaalde periode. In het laatste geval gaat het om (bij)baan die je goed kunt combineren met een studie of een andere deeltijdbaan.

WIJ VRAGEN:
• Leraren met diploma NSL, Anwärter,
kandidaat, stagiaire, skibegeleider of
Skileraar A/B (of in opleiding daarvoor)*,
• sportieve, enthousiaste en empathische
mensen voor kinder en volwassen skilessen,
• goede communicatieve vaardigheden,
• ervaring in het werken met groepen,
• Nederlandssprekend, Duits is een pré.

*Indien je je diploma (nog) niet behaald hebt, vraag ons dan naar de overige mogelijkheden
binnen onze skischool. Wij ondersteunen je bij het verbeteren van je skitechniek door middel
van regelmatige skitraining.

WIJ BIEDEN:
• Ski training op locatie van onze drie
lesgeefgebieden,
• goede verdiensten,
• overnachting in appartementen,
• skipas,
• leraren kleding en uitrusting,
• een super winterseizoen met een goed,
gezellig en sportief team.

REAGEREN:
Is dit precies waar je naar opzoek bent?
Stuur dan nu een e-mail waarin je je voorstelt, een profielfoto en motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent, naar; team@skischule-kahlerasten.de
http://www.skischule-kahlerasten.de
Kijk ook voor onze andere vacatures

Skischule Kahler Asten

Plaats een reactie