10 persoons chalet

Beste wintersporters,

Wij willen in 2018 met een groep van 10 personen (8 volwassenen en 2 kinderen) op wintersport in de voorjaarsvakantie. Land maakt niet uit, maar de voorkeur is Oostenrijk. Verdere eisen:
-aan de piste
-5 slaapkamers
-5 badkamers
-budget rond de €2300,-

Ik heb al een heleboel sites gekeken, maar misschien hebben jullie een beter voorstel.

Bedankt.

Denk niet dat je dat gaat redden voor die prijs in de vakantie. Op een klein afstandje van de skigebieden zijn nog weleens grote huizen te vinden voor weinig, maar aan de piste wordt lastig. Of je budget moet flink omhoog of buiten de vakantie periode.

budget is idd aan de lage kant, wij zijn aankomend seizoen met 7 personen waarvan 1 baby en 1 kind van 5 en er 3 niet gaan skien in een 8 persoons acco met 3 slaapkamers en 1 badkamer, en wij hebben een acco gevonden incl 5 skipassen, voor rond de 2200 euro, en dat is een stukje van de lift vandaan, wel in de carnavalsvakantie, dit hebben we afgelopen februari al geboekt, dus op tijd beginnen met zoeken, maar aan de piste, 5 slaapkamers en 5 badkamers, dan denk ik dat de kans heel erg klein is dat je iets gaat vinden voor dat geld.

Dan gaat het budget omhoog!

Ik denk dat je voor die 5 badkamers al wel 1000 euro meer mag neer tellen ;) Dat zijn vaak de duurste appartementen, en dan ook nog aan de piste! Dat wordt goed zoeken, welke krokus week willen jullie gaan? dat scheelt soms ook nog.
Wij hebben voor 2018 ons huis ook al verhuurd voor een van de krokus weken, onze gasten zijn er ook altijd vroeg bij :D maar ja wij hebben geen 5 badkamers en zitten vijf minuten rijden van de pisten en liften maar dat scheelt je enorm in prijs ;) Succes!

Dienten Die Alte schule

We hebben onze eisen bijgesteld en komen dus na veel overleg nu qua budget uit op:
max €500,- pp incl skipas
frankrijk
aan piste
min. 3 badkamers

Voor dit budget hebben we al een paar opties gezien, maar wie weet is er iemand die een heel mooi aanbod heeft voor in de laatste week van februari 2018.

kijk eens bij ( pessey) vallendry.( bij Les Arcs/la plagne) daar hebben ze grote appartement dicht bij de piste.

kijk bij homeaway https://www.homeaway.nl/vakantie-vakantiehuis-vakantiewoning…

wel even goed opletten dat de appartmenten wel boven liggen en niet in het dal beneden.

miepmiep bedankt! Daar zit zeker wel wat bij.

kijk ook eens bij interhome of http://nl.ski-france.com/skigebied-3-vallees/val-thorens/…

of bij de plaats zelf.

Er zijn nog meer van die grote chalets zoals miepmiep aangeeft in Vallandry, deze staan oa op chalet.nl

Plaats een reactie