Vervoer van/naar Ischgl gezocht. 27-30 april.

Ha wintersporters!

Samen met een vriend wil ik van donderdag tot zondag nog even de laatste metertjes piste meepakken in Ischgl. Probleem is alleen dat wij geen vervoer hebben. Met de Flixbus naar München is te doen, maar van daaruit met het OV duurt nog erg lang (lees, het kost een skidag) en het is nog flink prijzig ook. Daarom de vraag; rijdt er toevallig iemand die kant op met plaats voor 2 studenten en 2 skisets? Of heeft iemand de gouden tip voor goed en snel vervoer? (BlaBlaCar werkt ook niet op die dag.)

Groet,
Lars

auto huren vanaf munchen geen optie? voor dag of 3 zal dat vast niet zo duur zijn gok ik.
succes iig!

Lees net op forum dat GiGi die kant op gaat deze week. Misschien even op zijn Obertauern topic reageren. Wie weet

Uitrusten doe je maar in de lift.

Auto zit al vol helaas.

Helaas! Veel plezier @GiGi!
@Roko en @Pirmin toch bedankt voor de tip!

*bericht bewerkt door Lars93 op 24 apr 2017 12:43

Als op NS Internationaal (nsinternationaal.nl) invul van Utrecht (Centraal) naar Landeck-Zams, vertrek op woensdag a.s in de namiddag, dan is er een traject met de nachttrein. Vertrek om 17.04 in Utrecht, aankomst donderdagochtend om 8.31 in Landeck. Vanaf daar gaat een directe bus naar Ischgl. Kost wel wat: 200 euro (per persoon, enkele reis).

Het kan dus wel, maar goedkoop is het niet.

Huur gewoon hier een goedkoop autootje…

@GiGi, ja dat wordt helaas een te duur geintje. Qua reis wel ideaal! @EdTirol, hebben we naar gekeken, maar goedkoop huren onder de 25 jaar is lastig met allerlei jongerentoeslagen.

En een auto lenen van familie of kennissen? Gewoon chanteren anders…

Snappcar…zo rond 30 euro per dag, wellicht even de extra kms afstemmen met verhuurder. En of je naar het buitenland mag…

Ishet al gelukt?

Enjoy life and snow...and wine...and mountains

Helaas! Auto lenen zat er ook niet in dus het wordt een weekendje studeren. Volgend seizoen maar weer wat extra trips dan.

Plaats een reactie