Mayerhofen 2018

Dit onderwerp gaat over de bestemming Zillertal 3000

Wij zijn 12-1 in Mayerhofen aangekomen ,en hadden een dubbel gevoel .Het eerste lekker op skivakantie,het tweede hoe zouden de pistes er bij liggen na de regen van vorige week.Gelukkig kan ik zeggen dat ze er goed bij liggen ,ze zijn over het algemeen wel behoorlijk hard ,maar nog geen kale plekken te zien. Het dal is groen en de skiroute naar Swendau dus gesloten De eerste dagen mooi weer gehad maar vandaag (16-1) was toch wel anders wat sneeuwbuitjes en veel wind.

*bericht bewerkt door moderator (JessicaKroef) op 04 jan 2021 14:43

Dat klinkt goed, volgende week gaan wij die kant op😃 en voor die tijd word er gelukkig nog wat verwacht

Het dal is daar nagenoeg altijd groen :) Ben 10 jaar op rij geweest begin Maart en 1x zag het wit. Grootste deel van het dal ligt beneden 600 meter… Maar vind dat ook zijn charme hebben. Pistes zijn altijd top, zelfs bij geringe sneeuwhoeveelheden. (bv. winter 2006/2007). Welk leuk dat de pistes in verhouding tot andere gebieden (Skiwelt, Alpbachtal,…), dan wel hoog liggen. Kerngebied is boven de 1700m, dus van regen zullen ze weinig last hebben gehad…

*bericht bewerkt door Joy85 op 16 jan 2018 17:11

Ook hier vandaag erg windig ,dus een aantal liften gesloten ,waaronder de kombibahn en de tuxer 150 en de sneekar .Wel is er af gelopen nacht een aardige laag sneeuw gevallen ,op het moment sneeuwt het nog steeds ook in het dal is het wit. De nieuwe sneeuw was prachtig vooral voor dat de meute begint.Doordat enkele liften dus buiten gebruik waren ,en iedereen van de de nog open liften gebruik ging maken ,ontstond er iets wat ik gelukkig niet vaak meemaak wachttijden. Gelukkig ging de sneekar om 11 uur open ,zodat de verdeling groter werd.

Plaats een reactie