Blooper filmpjes

Voor degene die het nog niet hebben gelezen, we willen en compilatie maken van blooper filmpjes van wintersporters.nl bezoekers. We hebben inmiddels al tientallen leuke en/of pijnlijke crashes.

Heb je een wintersport-blooper op film staan stuur deze dan naar ons door. Met alle bloopers die wij krijgen proberen we dan een leuk filmpje te maken met al onze bloopers. Het maakt niet uit wanneer het filmpje is gemaakt, als de blooper maar leuk is.

Heb je een blooper, stuur deze dan door naar via http://www.wetransfer.com naar redactie@wintersporters.nl. Of mail ons de url van jouw filmpje als hij al op youtube staat. De leukste filmpjes komen in ons blooperfilmpje die we natuurlijk op de website zullen zetten!

Hoe leuk sommige bloopers ook zijn, stuur wel alleen je eigen (zelf gemaakte of bloopers waar je zelf op staat) beeldmateriaal door. Kortom geen beeldmateriaal waar jij geen toestemming voor hebt.

Sorry op het moment supreme was er niemand met film aanwezig, ook niet van die paar weken dat ik daarna liep te hinken :-)

Het is nu wachten op een filmpje van bvb. Martijnski die een dalafdaling neemt na de partyjongen te hebben uitgehangen… :D

Hahaha geweldig resultaat jongens :D

@ Niels: Verklaar u nader…welk resultaat?

Dalafdalingen na partyjongen zijn niks. Wacht maar tot je me dan in het funpark ziet :P

Naderverklaring:

Hij’s fijn :D

Tja cees bron…
Ze hebben het op hun eigen you tube kanaal gezet…
Of er moet al iemand zijn binnengedrongen in ws.nl hq om er expres een ander blooperfilmpje te zijn gaan opzetten :)

oh, dan was het filmpje waarschijnlijk nog niet gereed voor publicatie hier op de site…

Plaats een reactie