werk gezocht

Beste wintersporters,

Ik ben een man van 32 en heb een goede baan als marketeer, maar ik ben op zoek naar meer avontuur. Ik ga mijn baan in NL opzeggen. In de maand december heb ik al een vakantie staan in Azie. Maar daarna wil ik graag het resterende seizoen hard werken in een wintersportgebied. Qua werk sta ik voor alles open van afwasser, sneeuwruimer en schoonmaker tot een baan waarbij ik moet nadenken. Ik heb geen affiniteit met koken, maar heb in mijn studententijd wel geleerd om biertjes te tappen. Wat voor mij wel heel belangrijk is dat ik naast het werk voldoende tijd heb om van de sneeuw te genieten.

Ik spreek Engels, wintersport Duits en camping Frans (ik heb wel een half jaar in Brussel gewoond, dus mijn Franse talenknobbel is wel gekieteld)
Ik begrijp dat het niet in mijn voordeel is dat ik pas vanaf januari 2019 beschikbaar ben, maar er moet vast iets moois mogelijk zijn. Als iemand tips of suggesties heeft ik, dan houd ik mij aanbevolen!

vanzelfsprekend zal ik dit forum ook in de gaten houden

*bericht bewerkt door pahlawan op 24 aug 2018 19:52

Zie dit topic: https://www.wintersport.nl/forum/topic/418943

Wellicht zit er een leuke baan voor je tussen.

*bericht bewerkt door Gerben1979 op 24 aug 2018 20:55

Skiing is not a lifestyle, it's life.

Hoi, wij zoeken een allround-medewerker voor ons appartementenhuis in Piesendorf. Liefst vanaf december. Zie onze advertentie op het forum. http://www.hauspiesendorf.at

Plaats een reactie