Zin om begin februari met een leuk gelegenheidsgezelschap van 20 alleengaan

Zin om begin februari met een leuk gelegenheidsgezelschap van 20 alleengaanden (m/v) op wintersport te gaan? We hebben één plek over voor een gezellige vrouwelijke deelnemer!

Van 2-9 februari verblijven wij in 2 ruime en comfortabele appartementen in het sneeuwzekere Les Menuires (F) in Trois Vallées; een van de grootste skigebieden ter wereld.

Interesse? Bel Bart Diepenbroek voor meer info (06-55201321). Wie het eerst komt…

k

*bericht bewerkt door ROXY_ op 26 dec 2018 22:35

Ik ga ook met deze groep mee. En is supergezellig waarbij veel skieen voorop staat. In de zin dat we wel van lange tochten houden, niet in de zin van extra hard doorskiien of hele dag op de piste. Gewoon lekker om 8 uur ontbijt met vers brood van de bakker en dan om 9 uur zo vanuit je Chalet weg skiieen. Nou ja, 25 meter lopen. Dat dan weer wel. Onderweg 1 a 2 keer koffie en met de lunch proberen we het liefst wel een beetje goed tentje te zoeken wat niet al te duur is. Zo rond een uur of 4 haken de meesten wel ongeveer af, en sommigen gaan door tot het einde.

We skieen niet met zijn 20en achter elkaar aan, de groep valt altijd wel een beetje uit elkaar omdat we er ook een paar bij hebben die wel wat flinker doortrappen. Dus hou je van flink doorskiieen ga je eerder met hun mee, hou je van doorskieen zonder elkaar uit het oog te verliezen kom je een beetje in mijn groepje. En zo is er ook wel weer een klein groepje die het net iets rustiger aan doen. Vreemd genoeg komen we elkaar allemaal spontaan overal tegen, ook in het meest verre dal.

Het Chalet in Les Menuires is ook heel mooi, luxe en super ruim. S’avonds koken we zelf en het eten is al helemaal tiptop geregeld.

Het is een groep van alleengaanden. Dat wil zeggen dat sommige single zijn, maar anderen gewoon een relatie hebben waarbij de partner niet skiet. Het is absoluut geen datingreis en er zijn geen stelletjes bij. Hoewel de meesten in de groep elkaar al jarenlang kennen(van het skiien) zien wij elkaar in het dagelijks leven helemaal niet. Het is dus niet dat wij een vriendengroep zijn waarbij toevallig nu 1 plaatsje vrij is gekomen.

De leeftijd ligt zo ongeveer rond de 45 met een paar tegen de eind 50.

Als je Les Menuires/Trois Vallees al kent heb je geen uitleg nodig, anders kan ik je vertellen dat dit toch wel 1 van de beste en grootste skigebieden van Frankrijk is. Sneeuw gegarandeerd, superveel liften, nooit lange wachtrijen, goed eten en ellenlange pistes.

Dus als je nog zin hebt om mee te gaan, bel Bart even voor wat meer informatie en/of laat hier even een berichtje achter.

Plaats een reactie