Skipas online vs kassa

Dit onderwerp gaat over de bestemming Willingen - Ettelsberg

Goedemorgen allemaal,

Vraagje voor de Winterberg/Willingen-specialisten: ik ben op zoek naar het regelen van onze skipassen voor een shortski over een paar weken in Willingen. Op starjack.at zie ik dat je de hands-free kaart op voorhand kan bestellen en opladen met het aantal dagen dat je wil gebruiken (bv 1, 2 of 3 dagen) en dat die kaart zowel in Willingen als Winterberg geldig is.

Op de website starjack.at zijn de prijzen zelfde als volgens de websites van skigebieden, maar komt er per keycard 5,40 euro bij. Dat zie ik nergens terugkeren op de website van Willengen of Winterberg.

Mijn vraag is dus: als je nog geen key-card hebt en 's ochtends aan de kassa de pas koopt, hoeveel komt er aan de kassa dan bij voor de keycard?
Bijkomende vraag: is voor winterberg/willingen een foto op de key-card verplicht?
(Heb al even op het forum gezocht, maar kon geen eenduidig antwoord vinden.)

alvast bedankt!
gr
t.o.e.r.i.s.t

#wakeupwhereyouwant

In Winterberg kan je bij elk dalstation een kaartje voor 1, 2 of meerdere dagen kopen.
Voor zover ik weet wordt er geen borg gevraagd.
In amdere skigebieden kan dit anders zijn. In Neuastenberg bijvoorbeeld 5 euro.

*bericht bewerkt door Harry(Winterberg) op 13 jan 2019 10:37

Grussgott.... Ach, geht der Lift so hoch?

Bedankt voor de info.

Nog iemand met specifieke ervaring in Willingen?

Eén van de kinderen is nog onder 5 jaar, heb nu gezien dat we daarmee dus sowieso aan de kassa moeten aanschuiven om de gratis pas op te halen… Idee was om dit misschien al op vrijdagavond te doen, als de kassa open is tijdens het avondskiën.

#wakeupwhereyouwant

Heb je uberhaupt de starjack key card nodig?
Of kun je ook gewoon een voor meerdere dagen een liftpas aan de kassa kopen?

We zijn uiteindelijk op vrijdagavond tijdens de avondopening al even tot aan de kassa’s gereden om de skipassen te halen. Was toen geen wachtrij. Gelukkig maar, want zaterdagochtend stond er wel een lange rij. Wist toen niet dat we er samen met de winter/zeugnisferien waren. 😳

De meerdaagse passen aan de kassa zijn wel handsfree maar niet herlaadbaar. Die star jack hebben we niet genomen, vond dat wat duur voor 1 dag (en we skiën normaal niet in Oostenrijk, dus daarvoor moest ik ‘m niet hebben).

#wakeupwhereyouwant

Tip voor skipas halen in Winterberg:

Als je bij Der Brabander parkeert, ski dan eerst links naar beneden en haal je pas bij lift 3 (QuickJet) en niet op de oefenweide

Als je op de Grossraumparkplatz staat, haal je pas dan bij lift 25 (Schneewittchen) of 8 (Büre-Brembergexpress). In beide gevallen dus eerst naar beneden skiën.

Vermijden: lift 12 en de oefenweide Herrloh, altijd lange rijen voor liftkaarten

*bericht bewerkt door Harry(Winterberg) op 12 nov 2019 09:32

Grussgott.... Ach, geht der Lift so hoch?

Plaats een reactie