Zell am See Kaprun en Saalbach Hinterglemm een skipas

Dit onderwerp gaat over de bestemming Zell am See

Vanaf aankomende winterseizoen zijn skipassen van het Skicircus ook geldig in het skigebied Schmittenhöhe en Kitzsteinhorn, maar ook andersom, dit hoogstwaarscijnlijk door de komst van de Zell am See Xpress.

https://fantastischoostenrijk.nl/skipassen-skicircus-geldig-…

https://www.schmitten.at/en/winter/tickets-and-prices/skipas…

https://www.schmitten.at/en/winter/tickets-and-prices/skipas…

Logische stap, maakt het wel interessant voor een ‘elke dag een ander deelgebied’-vakantie.

fijne site hè, dat wintersport.nl?

Die pas was er al, en is nu de nieuwe standaard. Wel jammer dat je als beginner nu helemaal aan dagpassen vast zit…
Het oude systeem vond ik wel prima zo.

Nee hoor dit was vorig seizoen nog niet, ja er zijn andere soorten passen zoals de all star of de Salzburgerland maar die de skipassen van het gebied zelf dat gebruikt kon worden in een ander gebied.

.

*bericht bewerkt door Bennie op 02 jul 2019 23:40

Vanaf het seizoen dat de Zell am See Xpress is gebouwd waren er combipassen met het skicircus verkrijgbaar voor drie dagen of meer. Pak de prijslijst er maar bij. Dat naast de reguliere gebiedspas en de Salzburger Superskicard (sinds het samengaan enkele jaren geleden bestaat de naam allstar card niet meer). Qua prijs lag die er precies tussenin, en is precies de prijs die de skipas nu kost (vorig jaar Zell am See Kaprun voor 6 dagen was 256 euro).
Nieuw is dus dat de kleinere passen vervallen, maar dat is marketing-technisch natuurlijk niet een handige manier om het te melden.

*bericht bewerkt door Bennie op 02 jul 2019 23:40

Nu € 278 voor 6 dagen, zie ik. Dat vind ik wel een alleszins schappelijke verhoging.
Edit. De superskipas staat hier op de site (afgelopen seizoen) voor € 283. Die is toch nog uitgebreider? (Of klopt die prijs niet?) De gewone pas voor € 260.

*bericht bewerkt door DrPhil op 03 jul 2019 10:13

@Bennie, ik heb de prijslijst van vorig seizoen van het Skicircus erbij gepakt maar de combipassen voor 3 dagen of langer waren niet geldig voor Zell am See en Kitzsteinhorn, enige passen die in de gebieden geldig waren o.a. de Ski Alpin Card en de super ski card. Maar niet de reguliere skipassen van het Skicircus zelf.

*bericht bewerkt door michelr op 03 jul 2019 21:42

Plaats een reactie